sandal logo

larissa

Η ποιητική συλλογή της Γεωργίας Γιώτα στη Λογοτεχνική Γωνία

Εκτύπωση

Κοινωνικός Διαμοιρασμός:

Η Αντιδημαρχία Πολιτισμού Δήμου Λαρισαίων και οι εκδόσεις Ηδυέπεια παρουσιάζουν την ποιητική συλλογή της Γεωργίας Γιώτα, με τίτλο «Μάγμα εν-κάρδιον», το Σάββατο 2 Μαρτίου 2024, στις 18.30, στη «Λογοτεχνική Γωνία», Γαληνού & Φαρμακίδου, στη Λάρισα

Την ποιητική συλλογή θα προλογίσει ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας και Καθηγητής  Πανεπιστημίου Θεσσαλίας κ.Δημήτρης Κουρέτας, ενώ χαιρετισμό θα απευθύνουν ο κ. Ηρακλής Γερογιώκας, Αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού του Δήμου Λαρισαίων, ο κ. Νικόλαος Ζέρβας, Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας και ο Δρ. Χαράλαμπος Ανδρεόπουλος, Σχολικός Σύμβουλος ΠΕ01, Θεολόγων.

Την ποιητική συλλογή θα παρουσιάσει ο Δρ. Κωνσταντίνος Οικονόμου, Σχολικός Σύμβουλος ΠΕ02, Φιλολόγων.

Τη μουσική επένδυση της εκδήλωσης την έχει επιμεληθεί ο Σπύρος Καβαλλιεράτος, μουσικός, κιθαρωδός. Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης θα ακουστούν επίσης  στο πιάνο μουσικά κομμάτια του  Μ. Χατζιδάκι από τη Ραλού Τσικαντέρη, καθηγήτρια πιάνου και τον Γιώργο Δήμου, μαθητή Γ΄ τάξης του Μουσικού Σχολείου Λάρισας.

Την εκδήλωση θα συντονίσει η κ. Έφη Ταρασίδου, Εκπαιδευτικός κλ. ΠΕ07, Γερμανικής Γλώσσας και Φιλολογίας.

 Ποιήματα θα αναγνώσουν η Διονυσία Τριπολίτου, Κοινωνιολόγος, Συγγραφέας, ο Σωτήρης Καρβούνης, απόφοιτος Παν/μίου Θεσσαλίας και η Αφροδίτη Ανδριανή Σιατραβάνη, μαθήτρια Γ΄ τάξης, 14ου ΓΕ.Λ. Λάρισας.

Τα έσοδα από την πώληση του βιβλίου θα  διατεθούν για τη στήριξη πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας (περιοχή Λάρισας).

240226 poiitiki syllogi

Επικοινωνία

ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ
Ίωνος Δραγούμη 1
Τ.Κ. 41222

Τηλ. Κέντρο: 2413 500 200
E-mail: protokolo@larissa.gov.gr

Σχετικά

diavgeia m1

kairos 1