sandal logo

Κοπή πίτας από τις Σχολές εκμάθησης Τένις ενηλίκων του Δήμου Λαρισαίων

Εκτύπωση

Κοινωνικός Διαμοιρασμός:

Μέσα σε μια ζεστή ατμόσφαιρα πραγματοποίησαν την κοπή βασιλόπιτας τα τμήματα των Σχολών εκμάθησης Τένις Ενηλίκων του Δήμου Λαρισαίων την Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2024 στο Sherlock Easy bar.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Άθλησης κ.Ηρακλής Γερογιώκας, ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού και Εξωστρέφειας κ.Φώτης Τζατζάκης, ο εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Εύρυθμης Λειτουργίας Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος κ. Βάϊος Κυριτσάκας και η προϊσταμένη του τμήματος Αθλητισμού κ.Έλενα Ζήλου.

Ο κ.Γερογιώκας σε σύντομη ομιλία του αναφέρθηκε στην αναγκαιότητα της ύπαρξης τέτοιων τμημάτων και τους ενθάρρυνε ώστε να συνεχίσουν την προσπάθεια με τον ίδιο ζήλο και την ίδια θέρμη που καταδεικνύουν μέχρι σήμερα. Ο Δήμος Λαρισαίων θα είναι πάντα αρωγός και συμπαραστάτης, επιδιώκοντας συνεχώς την αναβάθμιση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών προς όλους τους πολίτες της Λάρισας, ιδιαίτερα δε προς τους νέους και τις νέες που αποτελούν και το μέλλον αυτής της πόλης. Ευχαρίστησε τους καθηγητές φυσικής αγωγής κ. Βαγγέλη Αποστόλου, κ. Έφη Καράτζου, κ.Γιώργο Γκαμπλιά και κ.Ματίνα Κουρίνου που τόσα χρόνια στηρίζουν τις Σχολές εκμάθησης Τένις Ενηλίκων και για την άψογη συνεργασία τους.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης έγινε και η απονομή του εσωτερικού Τουρνουά Τένις που νικητής αναδείχθηκε ο κ.Στεργιόπουλος Γιάννης και δεύτερος ο κ. Καραπέτσας Θανάσης. Ο τυχερός της βασιλόπιτας ήταν ο κ. Δημουλάς Γιάννης.

240223 kopi pitas tennis

 

Επικοινωνία

ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ
Ίωνος Δραγούμη 1
Τ.Κ. 41222

Τηλ. Κέντρο: 2413 500 200
E-mail: protokolo@larissa.gov.gr

Σχετικά

diavgeia m1

kairos 1