sandal logo

Βασίλεψαν οι γυναίκες του προγράμματος "Άθληση και γυναίκα"

Εκτύπωση

Κοινωνικός Διαμοιρασμός:

Το πρόγραμμα Άθληση και Γυναίκα του τμήματος Αθλητισμού του Δήμου Λαρισαίων έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του σε συνδυασμό με μια μονοήμερη εκδρομή με προορισμό την πόλη της Βέροιας. Η εκδρομή περιλάμβανε και επίσκεψη στο Πολυκεντρικό Μουσείο Αιγών που πρόσφατα άνοιξε τις πύλες του για τον κόσμο καθώς και στον αρχαιολογικό χώρο της Βεργίνας.

Το παρόν στην εκδήλωση εκ μέρους του Δήμου έδωσε η πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου Λάρισας κα Καρυστιανού Γαρυφαλλιά. Στην σύντομη ομιλία της ευχήθηκε μια καλή αθλητική χρονιά σε όλες τις αθλούμενες, συγχάρηκε τους καθηγητές φυσικής αγωγής  για την πολυετή παρουσία και στήριξη του προγράμματος και δήλωσε ότι ο Δήμος θα είναι δίπλα σε κάθε αίτημα αναβάθμισης αυτού.

240227 athlisi gynaika kopi pitas

Από την πλευρά τους οι καθηγητές φυσικής αγωγής  ευχαρίστησαν τις 250 και πάνω γυναίκες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα, και δήλωσαν ότι αυτή η μαζική συμμετοχή τους καθιστά το πρόγραμμα το δημοφιλέστερο και πολυπληθέστερο αθλητικό πρόγραμμα του Δήμου μας. Ευχαρίστησαν την πρόεδρο κα Καρυστιαννού για την αποδοχή της πρόσκλησης  και την κα Έλενα Ζήλου προϊσταμένη του τμήματος αθλητισμού για την στήριξη και την άψογη συνεργασία.

Οι καθηγητές φυσικής αγωγής που συνόδευσαν τις αθλούμενες ήταν οι εξής: Σταυρούλα Λαδοπούλου, Σοφία Σαμουρέλη, Βάγια Μπασιά, Γιάννης Νικόπουλος, Βάσω Λαγού, Ελένη Μανώλα, Αργυρώ Ζιώγα, Ελένη Σαμαρά, Ελένη Καλαντζή.

Τυχερές της εκδήλωσης ήταν 8 αθλούμενες οι οποίες παρέλαβαν δωροεπιταγές από καταστήματα, αθλητικών ειδών, υποδημάτων καθώς και 2 μονοήμερες εκδρομές των 2 ατόμων.

240227 athlisi gynaika kopi pitas

Επικοινωνία

ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ
Ίωνος Δραγούμη 1
Τ.Κ. 41222

Τηλ. Κέντρο: 2413 500 200
E-mail: protokolo@larissa.gov.gr

Σχετικά

diavgeia m1

kairos 1