Δωρεά στην παιδιατρική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας από το Τμήμα Αθλητισμού του Δήμου Λαρισαίων

Print

Κοινωνικός Διαμοιρασμός:

Σε μια συμβολική κίνηση ευαισθητοποίησης και αλληλεγγύης προχώρησαν οι καθηγητές Φυσικής Αγωγής της Κοιν.Σ.Επ. «Αθλοτεχνίες», που υλοποιούν τα προγράμματα Αθλητισμού του Δήμου Λαρισαίων.

Συμβάλλοντας στην προσπάθεια να συνεχίσουμε να εμπνέουμε ελπίδα και να συνεισφέρουμε στην υγεία, το τμήμα Αθλητισμού μέσω των καθηγητών του, προχώρησε στη δωρεά δέκα πολύχρωμων καρεκλών για τους συνοδούς των παιδιών και ενός ψυγείου για την Παιδιατρική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας. Τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν ήταν από την ευγενική προσφορά των γυναικών που συμμετέχουν στο πρόγραμμα Άθληση και Γυναίκα σε συνεργασία με τις Ακαδημίες του Τμήματος Αθλητισμού του Δήμου Λαρισαίων.

Το «παρών» έδωσαν ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Άθλησης κ.Ηρακλής Γερογιώκας, η προϊσταμένη του τμ. Αθλητισμού κ.Έλενα Ζήλου, καθώς και αντιπροσωπεία των Γυμναστών, αποτελούμενη από τις κ.Σταυρούλα Λαδοπούλου, Εύη Ευαγγέλου, Σοφία Χατζή.

Τους υποδέχτηκαν με χαρά ο Διοικητής Γρηγόριος Βλαχάκης, η Διευθύντρια του Παιδιατρικού Τμήματος Αλευρά Σοφία, η Προϊσταμένη του παιδιατρικού τμήματος Μάνη Μαρία, η Διευθύντρια Διοικ/κής-Οικ/κής Υπηρεσίας Σαρακατσάνου Δήμητρα, η Βρεφονηπιοκόμος Ευγενία Καρακώστα, όπως Ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της Παιδιατρικής κλινικής.

Με αγάπη κρατάμε τα χαμόγελα και τα ευχαριστώ του προσωπικού της κλινικής και ευχόμαστε με την πράξη αυτή να συμβάλλαμε έστω και στο ελάχιστο να γίνει πιο εύκολο το έργο που καθημερινά καλούνται να βγάλουν εις πέρας.

240314 dorea paidiatriki

Contact

Municipality of Larissa, 1 Ionos Dragoumi str P.C. 41222

Call center: 2413 500 200
E-mail: protokolo@larissa.gov.gr

More Info

kairos 1 en ekdromes larissa en

Copyright © 2016 Municipality of Larissa | Website Design by ITBIZ DIGITAL AGENCY