Συνάντηση με την Ελληνική Σκακιστική Ομοσπονδία

Print

Κοινωνικός Διαμοιρασμός:

Την Τετάρτη 20 Μαρτίου 2024, στα γραφεία του τμήματος Αθλητισμού Δ.Λαρισαίων, συναντήθηκαν ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Άθλησης κ.Γερογιώκας Ηρακλής και ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού και Πολιτισμού κ.Σωτήρης Σουλούκος  με τον εκπρόσωπο της Ελληνικής Σκακιστικής  Ομοσπονδίας κ.Αργύρη Κιθαρίδη.

Ο σκοπός της συνάντησης ήταν η διεξαγωγή του 35ου Ατομικού Πανελλήνιου Πρωταθλήματα και του 21ου Ομαδικού Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Σκακιού μαθητών -μαθητριών 2024, που θα διεξαχθεί στην πόλη μας, το τριήμερο 27-29 Απριλίου 2024, στο κλειστό γυμναστήριο του ΕΑΚ Λάρισας.

“Έχουμε αναλάβει για φέτος μια πολύ μεγάλη συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Θεσσαλίας, και με την  Ελληνική  Σκακιστική  Ομοσπονδία.  Αντιλαμβανόμαστε την εκπαιδευτική αξία του σκακιού πέρα από όλα τα άλλα οφέλη του παιχνιδιού, τη χαρά, τη δημιουργικότητα, την εξάσκηση της μνήμης και της συγκέντρωσης.¨Η υλοποίηση μιας τέτοιας διοργάνωσης θα συγκεντρώσει μεγάλο ενδιαφέρον και θα φιλοξενηθούν  στην πόλη μας πάνω από 800 νεαροί σκακιστές, συνοδευμένοι από τους γονείς τους.” ανέφερε ο κ.Ηρακλής Γερογιώκας.

Παρόντες στην συνάντηση ήταν η κ.Βέρα Αβραμίδου, γραμματέας Σχολικής επιτροπής της Ελληνικής Σκακιστικής Ομοσπονδίας, η κ.Έλενα Ζήλου, προϊσταμένη του τμ. Αθλητισμού Δ.Λαρισαίων και ο κ.Κωνσταντέλιας Κων/νος, μέλος Δ.Σ.του Συλλόγου Σκακιστών Λάρισας.

240322 skaki

Contact

Municipality of Larissa, 1 Ionos Dragoumi str P.C. 41222

Call center: 2413 500 200
E-mail: protokolo@larissa.gov.gr

More Info

kairos 1 en ekdromes larissa en

Copyright © 2016 Municipality of Larissa | Website Design by ITBIZ DIGITAL AGENCY