sandal logo

poli 12

ZUMBA στο Χωριό του Αϊ Βασίλη

image

Εκτύπωση

image
Κοινωνικός Διαμοιρασμός:

ZUMBA στο Χωριό του Αϊ Βασίλη

Με μεγάλη  επιτυχία πραγματοποιήθηκε το προηγούμενο Σάββατο στο Χωρίο του Αη Βασίλη το πρώτο Zumba Christmas Party με σκοπό την ενίσχυση του ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ, παρουσία μικρών και μεγάλων φίλων που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση για να προσφέρουν στους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη τρόφιμα, ρούχα, χαμόγελα,θετική ενέργεια και πολύ αγάπη.

Τι είναι ομως η ZUMBA; Η ZUMBA είναι ένα ομαδικό, αερόβιο πρόγραμμα που ενσωματώνει λάτιν και όχι μόνο ρυθμούς με εύκολες χορευτικές κινήσεις, δημιουργώντας ένα δυναμικό χορευτικό πρόγραμμα γυμναστικής που γυμνάζει όλο το σώμα. Με μότο «Ξέχνα την γυμναστική και μπες στο πάρτι», η Zumba µας βοηθάει να γυµναστούµε και να κάψουµε θερµίδες, ενώ παράλληλα ανεβάζει την ψυχολογία µας προσφέροντας διασκέδαση και απίστευτη ενέργεια! Έτσι αναδεικνύεται σε σπουδαίο σύµµαχο για το µυαλό, το σώµα αλλά και την ψυχή µας! ZUMBA μπορούν να κάνουν όλες οι ηλικίες καθώς υπάρχουν προγράμματα για παιδιά (ZumbAtomic), για ενήλικες (Zumba Fitness), αλλά και για την Τρίτη ηλικία (Zumba Gold).

Σας περιμένουμε και αυτό το Σάββατο στις 5:00 στο Χωριό του Αϊ Βασίλη να διασκεδάσουμε με ένα ακόμη Zumba Christmas Party αλλά και να συνεισφέρουμε όσο μπορούμε στο έργο που επιτελεί το Κοινωνικό Παντοπωλείο.

Οι εκδηλώσεις θα συνεχιστούν με ευθύνη των καθηγητών των Λεσχών Πολιτισμού ως εξής:

Παραμονή Χριστουγέννων Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου το μεγάλο χιπ-χοπ Λάτιν πάρτι για τα παιδιά στις 11 το πρωί μέχρι τη 1 το μεσημέρι.

Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου Χιπ – Χοπ Λάτιν πάρτι για τους μεγάλους από τις 5 έως τις 7 το απόγευμα.

Σάββατο 29 Δεκεμβρίου το Χριστουγεννιάτικο Παιδικό Zumba πάρτι, από τις 11 το πρωί μέχρι τη 1 το μεσημέρι.

Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2012 Χριστουγεννιάτικο πάρτι και επίδειξη χορού από τη σχολή Burn the Floor.

Όλες οι εκδηλώσεις είναι χωρίς είσοδο. Όσοι όμως επιθυμούν μπορούν αντί εισιτηρίου να φέρνουν τρόφιμα (μακράς διάρκειας) που θα διατεθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο.

Επικοινωνία

ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ
Ίωνος Δραγούμη 1
Τ.Κ. 41222

Τηλ. Κέντρο: 2413 500 200
E-mail: protokolo@larissa.gov.gr

Σχετικά

diavgeia m1

kairos 1