sandal logo

poli 12

Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα Δημάρχου Λαρισαίων

Εκτύπωση

Κοινωνικός Διαμοιρασμός:

Η χρονιά που αφήνουμε πίσω μας, σημαδεύτηκε από έντονες πολιτικές πληθυσμού και της πόλης μας σε μείωση του επιπέδου της διαβίωσης τους. Ταυτόχρονα κατέστησαν το θεσμό της Αυτοδιοίκησης ως τον κυρίαρχο – αν όχι τον μοναδικό – στην παροχή υπηρεσιών κοινωνικής φροντίδας για τους ανθρώπους που σήμερα, περισσότερο από ποτέ έχουν ανάγκη για να αντιμετωπίσουν την καθημερινότητα.

Στο Δήμο Λαρισαίων αποδεχθήκαμε αυτό το ρόλο με αίσθημα ευθύνης, αλλά και με εμπιστοσύνη στις δυνατότητες μας, αφού για μας η κοινωνική πολιτική ήταν και παραμένει ζήτημα αιχμής και προτεραιότητας στην πολιτική μας.

Στη χρονιά που ξημερώνει, το 2013 θα πρέπει όλοι μας να ανατάξουμε τις δυνάμεις μας και να προσφέρουμε από το υστέρημα, ή το πλεόνασμα μας σ’ όποιον πραγματικά έχει ανάγκη. Ο Δήμος Λαρισαίων με τις έμπειρες σε στελεχιακό δυναμικό υπηρεσίες του, αλλά και με την πραγματική θέληση των στελεχών του θα τεθεί και πάλι επικεφαλής της προσπάθειας, να γίνει η καινούρια χρονιά, έτος αλληλεγγύης, κοινωνικής φροντίδας και υποστήριξης προς τους ανθρώπους που αντιμετωπίζουν προβλήματα.

Όμως, θα πρέπει ταυτόχρονα να προσπαθήσουμε και πάλι αληθινά, για να επαναφέρουμε την ελπίδα και το χαμόγελο στα χείλη των Λαρισαίων.

Θέλω να ευχηθώ, εκ μέρους του Δήμου Λαρισαίων, του πολιτικού και στελεχιακού δυναμικού, χαρούμενη και δημιουργική χρονιά με φροντίδα και αγάπη για τον διπλανό μας, με προσωπική και οικογενειακή ευτυχία.

Καλή Χρονιά, Ευτυχισμένο το 2013.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΖΑΝΑΚΟΥΛΗΣ

 

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ

Επικοινωνία

ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ
Ίωνος Δραγούμη 1
Τ.Κ. 41222

Τηλ. Κέντρο: 2413 500 200
E-mail: protokolo@larissa.gov.gr

Σχετικά

diavgeia m1

kairos 1