sandal logo

poli 12

Επίσκεψη του Διοικητή του ΓΝΛ στο Δήμο Λαρισαίων

image

Εκτύπωση

image
Κοινωνικός Διαμοιρασμός:

Το Δήμαρχο Λαρισαίων Κ. Τζανακούλη επισκέφθηκε χθες ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας κ. Κων. Καραμπάτσας. Παρόντες στη συνάντηση ήταν οι πρόεδροι της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας κ. Α. Πράππας και των Επιτροπών Α’βάθμιας και Β’βαθμιας κ.κ. Ντάβαρη και Ξυνοπούλου. 

Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η άμεση αντιμετώπιση των αναγκών στέγασης της Σχολής Βοηθών Νοσηλευτών, που μετά την παρέμβαση των δημοτικών παραγόντων, αλλά και του Δημάρχου προσωπικά, εξασφαλίστηκε χώρος στο 6ο και 29ο Δημοτικό Σχολείο Λάρισας. 

Σε δηλώσεις του ο κ. Καραμπάτσας ευχαρίστησε το Δήμαρχο και τους δημοτικούς παράγοντες για την εξεύρεση της βέλτιστης – όπως τη χαρακτήρισε – λύσης στέγασης της Σχολής, οι σπουδαστές της οποίας περιπλανήθηκαν για χρόνια είτε σε κοστοβόρες είτε σε απομακρυσμένες λύσεις, για να λήξη τελικά αυτή η περιπλάνηση με την άμεση ανταπόκριση του Δήμου Λαρισαίων. «Είναι η καλύτερη λύση που μπορούσε να βρεθεί για την Σχολή Βοηθών Νοσηλευτών, αφού είναι δίπλα στο Νοσοκομείο και δίνει τη δυνατότητα της άμεσης πρόσβασης στο θεωρητικό κομμάτι της εκπαίδευσης των σπουδαστών, είναι δωρεάν και κυρίως απαλλάσσει τους σπουδαστές από μια καθημερινή ταλαιπωρία» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Καραμπάτσας, ευχαριστώντας παράλληλα και το Δήμαρχο Κιλελέρ Ρ. Κομήτσα, όπως και το διευθυντή του Γυμνασίου Νίκαιας για την μέχρι τώρα φιλοξενία.

Από την πλευρά του κ. Τζανακούλης τόνισε ότι υπάρχει μια μακρά παράδοση συνεργασίας ανάμεσα στο Δήμο Λαρισαίων και τη διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας η οποία έχει δώσει και στο παρελθόν λύσεις σε πολλά ζητήματα εκτέρωθεν, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους διευθυντές και τους υποδιευθυντές των συστεγαζόμενων σχολείων 6ου και 29ου για την άμεση ανταπόκριση τους.

Επικοινωνία

ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ
Ίωνος Δραγούμη 1
Τ.Κ. 41222

Τηλ. Κέντρο: 2413 500 200
E-mail: protokolo@larissa.gov.gr

Σχετικά

diavgeia m1

kairos 1