sandal logo

poli 12

Επίσκεψη μαθητών στο Δήμο Λαρισαίων

image

Εκτύπωση

image
Κοινωνικός Διαμοιρασμός:

Το Δήμαρχο Λαρισαίων Κ. Τζανακούλη επισκέφθηκαν σήμερα οι μαθητές της Γ’ Τάξης του 5ου Γυμνασίου Λάρισας, συνοδευόμενοι από την υποδιευθύντρια του σχολείου κ. Βικτ. Κανάκη και τις εκπαιδευτικούς κ.κ. Αλ. Παπαγεωργίου και Ναν. Παπαδοπούλου. Οι μαθητές ενημέρωσαν το Δήμαρχο για το πρόγραμμα που υλοποιούν και σχετίζεται με την έρευνα και τη μελέτη των αρχαίων θεάτρων στην περιοχή της Μεσογείου. Οι μαθητές έχουν καταρτίσει ένα πρόγραμμα επισκέψεων στα αρχαία θέατρα και ταυτόχρονα στο πλαίσιο του προγράμματος θα προχωρήσουν σε συνεντεύξεις με αρχαιολόγους σε μια προσπάθεια βαθύτερης κατανόησης του αρχαιοελληνικού πολιτισμού, αλλά και γνωριμίας με τα μνημεία του σήμερα.

Οι μαθητές ζήτησαν από το κ. Τζανακούλη την στήριξη του Δήμου Λαρισαίων στην προσπάθεια τους και εκείνος ανταποκρινόμενος τόνισε ότι θα παραχωρηθεί δωρεάν το Κηποθέατρο της Λάρισας για τις ανάγκες της παράστασης που θα ανεβάσουν οι μαθητές το καλοκαίρι με το έργο «Ελένη» του Ευριπίδη, ενώ τους παρέπεμψε για περαιτέρω βοήθεια στον καλλιτεχνικό διευθυντή του Θεσσαλικού Θεάτρου Κώστα Τσιάνο. 

Επίσης ο Δήμαρχος συζήτησε με τους εκπαιδευτικούς του σχολείου θέματα που αφορούν τη βελτίωση των κτιριακών υποδομών του 5ου Γυμνασίου Λάρισας.

Επικοινωνία

ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ
Ίωνος Δραγούμη 1
Τ.Κ. 41222

Τηλ. Κέντρο: 2413 500 200
E-mail: protokolo@larissa.gov.gr

Σχετικά

diavgeia m1

kairos 1