sandal logo

poli 12

Ξεκινά τη λειτουργία του για τη νέα σεζόν το Δημοτικό Κολυμβητήριο της Νέας Πολιτείας

Εκτύπωση

Κοινωνικός Διαμοιρασμός:

Τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου ξεκινά τη λειτουργία του για όλες τις Λαρισαίες και όλους τους Λαρισαίους το υπερσύγχρονο Δημοτικό Κολυμβητήριο της Νέας Πολιτείας.

Το Τμήμα Αθλητισμού της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Λάρισας (ΔΗ.Κ.Ε.Λ.) απευθύνει κάλεσμα σε όλους τους πολίτες να ετοιμάσουν τα σκουφάκια και τα μαγιό τους και να έρθουν για υδάτινη γυμναστική και ευεξία στη θερμαινόμενη εξωτερική πισίνα του Δημοτικού Κολυμβητηρίου της Νέας Πολιτείας.

Οι διαθέσιμες ώρες κοινού στην μεγάλη πισίνα είναι από Δευτέρα έως και Παρασκευή από τις 8 το πρωί μέχρι και τις 6 το απόγευμα, ενώ το Σάββατο το κοινό μπορεί να κολυμπά από τις 8 το πρωί μέχρι και τις 12 το μεσημέρι.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με το Τμήμα Αθλητισμού της ΔΗ.Κ.Ε.Λ στο τηλέφωνο 2410235260, ή απευθείας στα γραφεία του Δημοτικού Κολυμβητηρίου στο τηλέφωνο 2410626071.

Ο πρόεδρος της ΔΗ.Κ.Ε.Λ., Βαγγέλης Μόρας, δηλώνει τα ακόλουθα:
«Ξεκινάμε δυναμικά τη νέα σεζόν στο Δημοτικό Κολυμβητήριο της Νέας Πολιτείας, το οποίο αποτελεί ένα στολίδι για την πόλη μας, όπως αποδείχθηκε και στην πρόσφατη -εξαιρετικά επιτυχημένη- διοργάνωση του 1ου Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Πόλο Κορασίδων Κ16. Απευθύνω κάλεσμα σε όλες τις Λαρισαίες και τους Λαρισαίους να μας τιμήσουν με την παρουσία τους, φροντίζοντας παράλληλα την υγεία τους, σε ένα χώρο που θα είναι για πρώτη φορά φέτος ανοιχτός για 11 μήνες τον χρόνο, ενώ η ΔΗ.Κ.Ε.Λ. επιφυλάσσεται για πολλές ακόμα ευχάριστες αθλητικές εκπλήξεις καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου».

220916 dim kolymvitirio

Επικοινωνία

ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ
Ίωνος Δραγούμη 1
Τ.Κ. 41222

Τηλ. Κέντρο: 2413 500 200
E-mail: protokolo@larissa.gov.gr

Σχετικά

diavgeia m1

kairos 1