sandal logo

poli 12

Επίσκεψη στο Ανοικτό Κολυμβητήριο στη Νέα Πολιτεία

Εκτύπωση

Κοινωνικός Διαμοιρασμός:

Το έργο κατασκευής ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟΥ στη ΝΕΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑ επισκέφτηκε ο Αντιδήμαρχος Αστικής ανάπτυξης και υποδομών κος Γιάννης Οικονόμου με μηχανικούς από τη Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου (Ευαγγελία Γιοβρή προϊσταμένη Τμ. Νέων Έργων, Δημήτρη Χατζίκο προϊστάμενο Τμ. Η-Μ, τους επιβλέποντες μηχανικούς του έργου Ελένη Μάγκου, Μιχάλη Τσιάρα, Αναστασία Συνάπαλου, Αργύρη Τζιλάκα) και τους μηχανικούς εκπροσώπους της αναδόχου Κοινοπραξίας  Νίκο Ζαγάρα και Εύα Ζαγάρα.

Στο Ανοικτό Κολυμβητήριο κατασκευάζεται ανοικτή πισίνα Ολυμπιακών διαστάσεων (20μ χ 50μ) , αποδυτήρια, μικρή κλειστή παιδική πισίνα και κερκίδες για 1500 θεατές.

Έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες κατασκευής του φέροντος οργανισμού του κτιρίου των κερκίδων και της πισίνας , οι τοιχοποιίες, υποδομές των Η-Μ εγκαταστάσεων, και τοποθετήσεις εξωτερικών κουφωμάτων . Οι εργασίες συνεχίζονται με τη χρηματοδότηση από το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης μέσω της Περιφέρειας Θεσσαλίας με την κατασκευή των επιχρισμάτων, επιστρώσεων  δαπέδων και Η/Μ εγκαταστάσεων και την ολοκλήρωση της κατασκευής της πισίνας και του τμήματος του κτιρίου που απαιτείται για να λειτουργήσει η πισίνα (αποδυτήρια – WC ).

Επικοινωνία

ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ
Ίωνος Δραγούμη 1
Τ.Κ. 41222

Τηλ. Κέντρο: 2413 500 200
E-mail: protokolo@larissa.gov.gr

Σχετικά

diavgeia m1

kairos 1