sandal logo

poli 12

Επίσκεψη στο Δήμαρχο Λαρισαίων αντιπροσωπείας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Νέων

image

Εκτύπωση

image
Κοινωνικός Διαμοιρασμός:

Το Δήμαρχο Λαρισαίων κ. Κ. Τζανακούλη επισκέφθηκαν σήμερα τα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής της 4ης Περιφερειακής συνδιάσκεψης Του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Νέων Ελλάδος με θέμα την Περιφερειακή Ανάπτυξη και σύνθημα «Αλλάζοντας τη Θεσσαλία-Αλλάζοντας την Ευρώπη» η οποία θα έχει πανθεσσαλικό χαρακτήρα και θα πραγματοποιηθεί στη Λάρισα.  Στα πλαίσια των εργασιών θα πραγματοποιηθεί συνδιάσκεψη προσομοίωσης των εργασιών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην οποία θα συμμετέχουν παιδιά από 36 χώρες.

Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο Νέων Ελλάδος - European Youth Parliament Greece (Ε.Κ.Ν.Ε.- EYP Greece), είναι ένα σωματείο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, το οποίο συγκροτήθηκε το 1992 με μόνιμη έδρα τη Θεσσαλονίκη και αποτελεί τον επίσημο φορέα του Ε.Κ.Ν. στην Ελλάδα.

Η Διοργανωτική Επιτροπή, που αποτελείται από τους Κασιώρα Ευανθία, Κούκου Κατερίνα, Κουτσομάρκο Βασίλη, Θανάση Σαΐτη, αλλά και νεαρά μέλη του σωματείου βρίσκονται στην διαδικασία ώστε μέρος του συνεδρίου να πραγματοποιηθεί το Μάιο στη Λάρισα.

Οι συμμετέχοντες θα βρίσκονται στη Λάρισα για δύο ημέρες. Στην πόλη θα λάβουν χώρα η Ολομέλεια του συνεδρίου, η Τελετή Λήξης και μία βραδιά με καλλιτεχνικές παρουσιάσεις από τους συμμετέχοντες. Η Τελετή Λήξης θα συγκεντρώσει τους επίσημους φορείς της πόλης της Λάρισας, εκπροσώπους της περιφέρειας Θεσσαλίας,  τους υποστηρικτές του συνεδρίου, ενώ ταυτόχρονα θα αποτελέσει μια ανοιχτή πρόσκληση προς την τοπική κοινωνία.

Ο Δήμαρχος από την πλευρά του διαβεβαίωσε ότι ο Δήμος Λαρισαίων στηρίζει απόλυτα τις εργασίες οι οποίες θα γίνουν υπό την αιγίδα του Δήμου και ευχήθηκε καλή επιτυχία στο έργο των νέων.

Επικοινωνία

ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ
Ίωνος Δραγούμη 1
Τ.Κ. 41222

Τηλ. Κέντρο: 2413 500 200
E-mail: protokolo@larissa.gov.gr

Σχετικά

diavgeia m1

kairos 1