sandal logo

poli 12

Εγκαίνια Γεωργοκτηνοτροφικής Έκθεσης

Εκτύπωση

Κοινωνικός Διαμοιρασμός:

Η 9η Γεωργική Κτηνοτροφική και Περιβαλλοντική Έκθεση Λάρισας άνοιξε τις πύλες της σήμερα και θα διαρκέσει έως τις 3 Μαρτίου με τη συμμετοχή περισσοτέρων από εκατό εκθετών οι οποίοι και φέτος «εξάντλησαν» την πληρότητα του εκθεσιακού χώρου και ανταποκρίνονται στο τεράστιο ενδιαφέρον των επισκεπτών, αφού η Θεσσαλία ιστορικά είναι ο κατ’ εξοχήν χώρος του αγροτικού τομέα. 

Η Έκθεση αποτελεί μιας πρώτης τάξης ευκαιρία για τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον γεωργικό ή τον περιβαλλοντικό τομέα να προωθήσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους στον κατ’ εξοχήν χώρο ενδιαφέροντος, τη Θεσσαλία, αλλά και για τους επισκέπτες η ευκαιρία για να ενημερωθούν γύρω από τις τελευταίες εξελίξεις και τα προϊόντα του αγροτοδιατροφικού τομέα, είναι μοναδική.

Παρά τη δύσκολη οικονομική συγκυρία, ο Δήμος Λαρισαίων προχώρησε και φέτος στη διοργάνωση της Έκθεσης, πιστεύοντας πραγματικά πως προσφέρει ουσιαστικές υπηρεσίες τόσο στις επιχειρήσεις που συμμετέχουν, όσο και στους κατοίκους της Θεσσαλίας, ακριβώς για να αντιμετωπιστούν με τον καλύτερο τρόπο οι συνέπειες της οικονομικής κρίσης ιδιαίτερα στον πρωτογενή τομέα. 

Τα επίσημα εγκαίνια της έκθεσης θα γίνουν αύριο Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου στις 8.30 το βράδυ από τον Αν. Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Μάξιμο Χαρακόπουλο.

Επικοινωνία

ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ
Ίωνος Δραγούμη 1
Τ.Κ. 41222

Τηλ. Κέντρο: 2413 500 200
E-mail: protokolo@larissa.gov.gr

Σχετικά

diavgeia m1

kairos 1