sandal logo

poli 12

Συνεχίζεται η έκθεση «She Πορτρέτα Γυναικών»

image

Εκτύπωση

image
Κοινωνικός Διαμοιρασμός:

Παρουσία εκατοντάδων Λαρισαίων, μεταξύ των οποίων ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κ. Αγοραστός και ο Δήμαρχος Λαρισαίων Κ. Τζανακούλης πραγματοποιήθηκαν το βράδυ της περασμένης Παρασκευής τα εγκαίνια της έκθεσης φωτογραφίας της Κατερίνας Λιάπτσιου με τίτλο «She Πορτρέτα Γυναικών» στην αίθουσα «Τάκης Τλούπας» στο Χατζηγιάννειο Πνευματικό Κέντρο. Πρόκειται για την τελευταία δουλειά της Λαρισαίας φωτογράφου που περιλαμβάνει πορτρέτα γυναικών, απομονωμένων από τα επαγγελματικά ή τα κοινωνικά τους χαρακτηριστικά, που φωτογραφίζονται προβάλλοντας μόνο τα χαρακτηριστικά του προσώπου και κατά συνέπεια ένα κομμάτι του χαρακτήρα τους.

Αυτό ακριβώς σημείωσε – μιλώντας για την έκθεση –  στην τελετή των εγκαινίων η δημοσιογράφος Κωνσταντίνα Καρυδάκη η οποία τόνισε ότι η δυσκολία της έκθεσης ήταν και η επιλογή της, η πρόκληση δηλαδή για τη φωτογράφο να αναδείξει τις πλευρές της γυναικείας προσωπικότητας χρησιμοποιώντας μόνο το πρόσωπο τους, ένα φόντο, δυο φώτα κι ένα φακό…

Εκτός από τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας και το Δήμαρχο, το παρόν στην έκθεση έδωσαν επίσης ο Βουλευτής Λάρισας της Ν.Δ. Χ. Κέλλας,  ο Πρόεδρος του ΤΕΕ Κεντροδυτικής Θεσσαλίας Ντ. Διαμάντος, ο πρόεδρος της Ένωσης Συντακτών Γ. Πέτρου, ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας Κ. Καραμπάτσας, ο αντιδήμαρχος Πολεοδομίας Α. Γαλάτος κ.α.

Η έκθεση συνεχίζεται μέχρι το Σάββατο 16 Μαρτίου και λειτουργεί καθημερινά από τις 10 έως τη 1 το πρωί και από τις 6.30 έως τις 9.00 το απόγευμα.

Επικοινωνία

ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ
Ίωνος Δραγούμη 1
Τ.Κ. 41222

Τηλ. Κέντρο: 2413 500 200
E-mail: protokolo@larissa.gov.gr

Σχετικά

diavgeia m1

kairos 1