sandal logo

poli 12
  • Home
  • Ενημέρωση
  • Δελτία Τύπου
  • Απ. Καλογιάννης: Ευχαριστίες και νέο κάλεσμα στην τοπική κοινωνία για στήριξη του Κοινωνικού Παντοπωλείου

Απ. Καλογιάννης: Ευχαριστίες και νέο κάλεσμα στην τοπική κοινωνία για στήριξη του Κοινωνικού Παντοπωλείου

Εκτύπωση

Κοινωνικός Διαμοιρασμός:

Τις ευχαριστίες του προς την τοπική κοινωνία και ειδικότερα τους συλλόγους, τις επιχειρήσεις, τους φορείς και τους απλούς πολίτες της Λάρισας που έσπευσαν να στηρίξουν και να συνδράμουν τις Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου Λαρισαίων και ειδικότερα το Κοινωνικό Παντοπωλείο, ενόψει των γιορτών εκφράζει ο δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης.

221227 koin pant

Ο δήμαρχος βρέθηκε στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου και η παρουσία του εκεί συνέπεσε με την παράδοση τροφίμων από το Σύλλογο εργαζομένων ΔΟΥ ν. Λάρισας. Ο Απ. Καλογιάννης και ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής κ. Σωτ. Βούλγαρης συνομίλησαν με τα μέλη του Δ.Σ του Συλλόγου και ειδικότερα τον πρόεδρο κ. Αθαν. Τσουρή, τον γραμματέα Διον. Φερφέλη, τον ταμία Νικ. Τσιαμτσιούρη και το μέλος Κων. Αθανασίου, ευχαριστώντας τους για την προσφορά τους. Παράλληλα, εξήγησε τους τρόπους με τους οποίους το Κοινωνικό Παντοπωλείο στηρίζει τους ευάλωτους συμπολίτες μας, μέσα από συγκεκριμένη διαδικασία, προκειμένου η βοήθεια να φτάνει σε ανθρώπους που έχουν πραγματική ανάγκη.

Παράλληλα, ο δήμαρχος απηύθυνε νέο κάλεσμα στους φορείς της πόλης να στηρίξουν με όποιο τρόπο επιθυμούν, τις Κοινωνικές δομές του Δήμου, ειδικά σε μια εποχή που φαίνεται ότι ολοένα και περισσότεροι συνάνθρωποι λόγω της ενεργειακής κρίσης και της ακρίβειας, χρειάζονται στήριξη.

Επικοινωνία

ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ
Ίωνος Δραγούμη 1
Τ.Κ. 41222

Τηλ. Κέντρο: 2413 500 200
E-mail: protokolo@larissa.gov.gr

Σχετικά

diavgeia m1

kairos 1