sandal logo

poli 12

Προσφορές φορέων και εταιρειών προς το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Λαρισαίων

Εκτύπωση

Κοινωνικός Διαμοιρασμός:

Ελιές προσέφερε η εταιρεία «BRETAS» στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων.

Tα προϊόντα παρέδωσε ο κος Μπρέτας Βάϊος ο οποίος μας επισήμανε ότι η εταιρεία είναι εδώ να βοηθήσει τους συμπολίτες μας κάθε φορά που υπάρχει ανάγκη.

Από την πλευρά του Δήμου τα παρέλαβε ο υπεύθυνος του Κοινωνικού Παντοπωλείου Γαντζούδης Θεόδωρος ο οποίος τον ευχαρίστησε για την προσφορά ενώ παράλληλα τον ενημέρωσε για τη λειτουργία του Κοινωνικού Παντοπωλείου και ότι με τον τρόπο αυτό στηρίζει τις οικογένειες της Δομής.

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο είναι μια από τις Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών του Δήμου Λαρισαίων, χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο στο πλαίσιο του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος Θεσσαλίας 2014-2020 και λειτουργεί προς όφελος των ευπαθών ομάδων πληθυσμού κυρίως αυτών που βρίσκονται κάτω από το όριο της φτώχειας, μέσω της παροχής επισιτιστικής και υλικής βοήθειας.

Όσοι επιθυμούν να συνδράμουν στην προσπάθεια μπορούν να επικοινωνήσουν με το Κοινωνικό Παντοπωλείο στο τηλ.2410-255876 και στη διεύθυνση Μανωλάκη 9-11 (εντός της στοάς).

230102 bretas

Σημαντική ποσότητα τροφίμων συγκέντρωσαν και παρέδωσαν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων η διοίκηση και το προσωπικό του Κέντρου Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Λάρισας «ΑΠΟΛΛΩΝΕΙΟ», με απώτερο σκοπό να συμβάλλουν στην κάλυψη των αναγκών των ωφελουμένων που εξυπηρετούνται από τη δομή ενόψει και τον εορτών των Χριστουγέννων.

Τα τρόφιμα παρέδωσαν εκ μέρους του Κέντρου Αποκατάστασης η ψυχολόγος κα Χατζησυμεών Γιάννα και η Κοινωνική Λειτουργός κα Αποστόλου Εύα οι οποίες ξεναγήθηκαν στο χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου ενώ τόνισαν ότι με τον τρόπο αυτό θέλουν να συμβάλλουν στο έργο της Δομής.

Παρέλαβαν τα στελέχη του Κοινωνικού Παντοπωλείου οι οποίοι τους ευχαρίστησαν για την προσφορά.

230102 apollonio

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων , ο Σύλλογος Διδασκόντων και η Διεύθυνση του 22ου Δημοτικού Σχολείου Λάρισας για άλλη μια φορά συγκέντρωσαν και προσέφεραν τρόφιμα προς το Κοινωνικό Παντοπωλείο της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων με αφορμή τις εορτές των Χριστουγέννων.

Η πρωτοβουλία αυτή πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της δράσης για συγκέντρωση τροφίμων από τα σχολεία της πόλης με σκοπό την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Η παράδοση των τροφίμων έγινε στο χώρο του σχολείου από τους ίδιους τους μαθητές οι οποίοι σχηματίζοντας μια μεγάλη αλυσίδα αλληλεγγύης μετέφεραν τα προϊόντα σε όχημα του Δήμου.

Το παρών έδωσαν οι δάσκαλοι του σχολείου , η Διευθύντρια κα Κουτσιανοπούλου Σοφία η οποία επεσήμανε ότι με μεγάλη χαρά το σχολείο στηρίζει το έργο του Κοινωνικού Παντοπωλείου και πάντα θα είναι δίπλα στους συμπολίτες που βρίσκονται σε ανάγκη ιδιαίτερα όταν πρόκειται για παιδιά. Επιπλέον παρευρέθηκε και η Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων κα Πλαστήρα Έφη.

Από την πλευρά του Δήμου το σχολείο επισκέφθηκε ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής κος Βούλγαρης Σωτήρης ο οποίος ενημέρωσε τους μαθητές για το ρόλο του Κοινωνικού Παντοπωλείου, τους ευχαρίστησε για την προσφορά τους και επεσήμανε ότι τέτοιες πράξεις αγάπης και αλληλεγγύης θα πρέπει να τους συνοδεύουν πάντα στη ζωή τους, καθώς και τα στελέχη του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

230102 22dhmotiko

Βασιλόπιτες προσέφερε το Bread Factory στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων, με απώτερο σκοπό να συμβάλλουν στην κάλυψη των αναγκών των ωφελουμένων που εξυπηρετούνται από τη δομή ενόψει και των εορτών των Χριστουγέννων.

Τις βασιλόπιτες παρέδωσαν η Διευθύντρια και το προσωπικό του Bread Factory με πολλές ευχές για Καλά Χριστούγεννα και Καλή Πρωτοχρονιά.

Ενώ από την πλευρά του Δήμου τα είδη παρέλαβε ο υπεύθυνος του Κοινωνικού Παντοπωλείου κος Γαντζούδης Θεόδωρος ο οποίος τους ευχαρίστησε για την προσφορά τους.

230102 breafactory

Τρόφιμα προσέφερε η επιχείρηση «JOHN TOP» στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων.

Tα προϊόντα παρέδωσε ο κος Γιώργος Νούσιος ο οποίος μας επισήμανε ότι η επιχείρηση είναι εδώ να βοηθήσει τους συμπολίτες μας κάθε φορά που υπάρχει ανάγκη.

Από την πλευρά του Δήμου τα είδη παρέλαβαν τα στελέχη του Κοινωνικού Παντοπωλείου οι οποίοι τον ευχαρίστησαν για την προσφορά ενώ παράλληλα τον ενημέρωσαν για τη λειτουργία του Κοινωνικού Παντοπωλείου και ότι με τον τρόπο αυτό στηρίζει τις οικογένειες της Δομής.

230102 jonhtop

Ο Σύλλογος Διδασκόντων , γονείς και μαθητές του 3ου νηπιαγωγείου Λάρισας συγκέντρωσαν και προσέφεραν τρόφιμα στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων με αφορμή τις ημέρες των Χριστουγέννων.

Όπως επεσήμαναν οι εκπαιδευτικοί με την προσφορά αυτή θέλουν να ενισχύσουν τις οικογένειες που στηρίζονται από τη Δομή ενώ παράλληλα οι μαθητές κάνουν πράξη την αγάπη και την αλληλεγγύη προς το συνάνθρωπο ιδιαίτερα όταν πρόκειται για μικρά παιδιά.

Τα είδη παρέλαβαν τα στελέχη του Κοινωνικού Παντοπωλείου οι οποίοι τους ευχαρίστησαν για την προσφορά τους και τους ενημέρωσαν για το ρόλο του Κοινωνικού Παντοπωλείου στην τοπική κοινωνία.

Επιπλέον θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τα παρακάτω ζαχαροπλαστεία για τα χριστουγεννιάτικα εδέσματα που προσέφεραν στη Δομή προκειμένου να εμπλουτίσουμε το Χριστουγεννιάτικο πακέτο των εξυπηρετούμενων:

1.Μιχαηλίδης

2.Μέλισσα

3.Bread Factory

4.Πασπαλιάρης

5.Άραμις

καθώς και τον κο Σωτήρη Οικονόμου από τα «Όσπρια Μαργαρίτα»

230102 3onhpiagvgeio

Σημαντική ποσότητα τροφίμων για τις ανάγκες του Κοινωνικού Παντοπωλείου της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων προσέφεραν ο Σύνδεσμος Εγκαταστατών Ηλεκτρολόγων Ν. Λάρισας.

Τα τρόφιμα παρέδωσαν στο χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου ο πρόεδρος του Συνδέσμου κος Μπίκας Δημήτριος, ο γραμματέας κος Γκουρομπίνος Γεώργιος και ο ταμίας κος Στεργιούλας Αθανάσιος.

Παράλληλα αναφέρθηκαν στη μεγάλη αναγνώριση και το έργο του Κοινωνικού Παντοπωλείου επισημαίνοντας ότι είναι πολύ σημαντικό να στηρίζουμε τους συνανθρώπους μας, ενισχύοντας έτσι το πνεύμα της αλληλεγγύης και της αλληλοβοήθειας στις ευπαθείς ομάδες της πόλης.

Τα τρόφιμα παρέλαβε ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής κος Βούλγαρης Σωτήρης ο οποίος τους ευχαρίστησε που για άλλη μια χρονιά στέκονται δίπλα στις ανάγκες των συμπολιτών μας με την προσφορά αυτή, καθώς και ο Διευθυντής Κοινωνικής Πολιτικής και Πρόνοιας κος Κυρόπουλος Θεόδωρος.

230102 hlektrologoi

Σημαντική ποσότητα τροφίμων συγκέντρωσαν και παρέδωσαν ο Σύλλογος Διδασκόντων, γονείς και μαθητές του 58ου Νηπιαγωγείου Λάρισας και του Παιδικού Σταθμού του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας με σκοπό τη στήριξη των συμπολιτών μας που βρίσκονται σε ανάγκη.

Η πρωτοβουλία αυτή πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της δράσης για συγκέντρωση τροφίμων από τα σχολεία της πόλης με σκοπό την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Τα είδη παρέδωσαν η προϊσταμένη του 58ου νηπιαγωγείου κα Μανδραβέλη Αρετή, η νηπιαγωγός κα Λασπά Δήμητρα καθώς και η προϊσταμένη του παιδικού σταθμού του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας κα Τσαμαγκού Ευαγγελία.

Όπως επεσήμαναν οι εκπαιδευτικοί με την προσφορά αυτή θέλουν να ενισχύσουν τις οικογένειες που στηρίζονται από τη Δομή ενώ παράλληλα οι μαθητές κάνουν πράξη την αγάπη και την αλληλεγγύη προς το συνάνθρωπο ιδιαίτερα όταν πρόκειται για μικρά παιδιά.

Τα είδη παρέλαβαν τα στελέχη του Κοινωνικού Παντοπωλείου οι οποίοι τους ευχαρίστησαν για την προσφορά τους και τους ενημέρωσαν για το ρόλο του Κοινωνικού Παντοπωλείου στην τοπική κοινωνία.

230102 58nhpigvgeio

Για άλλη μια χρονιά παραμονές της Πρωτοχρονιάς το Κοινωνικό Παντοπωλείο της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων προσέφερε δώρα στα μικρά παιδιά των οικογενειών που στηρίζονται από τη Δομή.

Πρόκειται για μια δράση του Κοινωνικού Παντοπωλείου η ο οποία υλοποιείται κάθε χρόνο μοιράζοντας παιχνίδια στα παιδιά των δικαιούχων της Δομής τα οποία φοιτούν στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση.

Στόχος της πρωτοβουλίας αυτής είναι να εντείνουμε την προσπάθεια για κοινωνική προσφορά προς τους συνανθρώπους μας που το χρειάζονται και να δώσουμε λίγη από τη θαλπωρή των εορτών στους μικρούς μας φίλους.

Τα παιχνίδια αυτά προέρχονται από προσφορές καταστημάτων καθώς και από απλούς πολίτες που φέρνουν τα παιχνίδια των παιδιών τους που βρίσκονται σε καλή κατάσταση, τους οποίους και ευχαριστούμε για άλλη μια φορά.

230102 paixnidia

 

 

Επικοινωνία

ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ
Ίωνος Δραγούμη 1
Τ.Κ. 41222

Τηλ. Κέντρο: 2413 500 200
E-mail: protokolo@larissa.gov.gr

Σχετικά

diavgeia m1

kairos 1