sandal logo

poli 12

Δελτίο Τύπου σχετικά με το θέμα των αιθουσών του Αγ. Θωμά

Εκτύπωση

Κοινωνικός Διαμοιρασμός:

Το Γραφείο Τύπου του Δήμου Λαρισαίων με αφορμή την ανακοίνωση της παράταξης «Λαρισαίων Πόλις» για το θέμα των αιθουσών του Αγ. Θωμά, εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Κανένα οικοδόμημα δεν τρίζει και κανένας δεν έχει χάσει την ψυχραιμία του. Εκτός αν ο επικεφαλής της παράταξης ¨Λαρισαίων Πόλις Γιάννης Σάπκας¨ εννοεί τον εαυτό του και για να διασκεδάσει τις εντυπώσεις από ‘κεί που είχε εξαφανισθεί και αυτός και η παράταξη του προσπαθεί να κάνει ρελάνς.

Απαντάμε για τελευταία φορά και ο εκπρόσωπος της παράταξης τους στον ΔΟΠΑΕΛ ας βάλει θέμα για την λειτουργία των λεσχών πολιτισμού και των εργαζομένων σ’ αυτές. Πέραν αυτού ας αρθούν μια φορά σε ένα ευγενικό επίπεδο αφήνοντας απ έξω τις προσωποποιήσεις. Γιατί άραγε μονίμως ρέπουν στην ονοματολογία και στη στόχευση προσώπων;  Μας παρασύρουν  βέβαια καμιά φορά και κατεβαίνουμε στο επίπεδο τους, γιατί φαίνεται πως μόνο έτσι καταλαβαίνουν.  Απορούμε ωστόσο γιατί τόσα χρόνια ακολουθούν την ίδια τακτική ενώ βλέπουν ότι δεν τους βοηθάει. Τι εμμονές είναι αυτές;

Το τι έγινε στον Αγ. Θωμά είναι γνωστό αφού για δυο και πλέον μήνες κανένας δεν έβαλε θέμα. Γιατί ξαφνικά όλα άλλαξαν; Οι νοώντες νοούν, αλλά δεν πειράζει δεν είναι αυτό το ζητούμενο.

Επί της ουσίας, τώρα, οι εκπρόσωποι των φορέων είδαν τον δήμαρχο, συζητήθηκαν τα θέματα και σε σύντομο χρονικό διάστημα η αίθουσα θα χρησιμοποιείται από τους πολιτιστικούς συλλόγους. Τα θέματα λύνονται με διάλογο και μακριά από την αντιπαράθεση και την δημοσιότητα. Τέτοιες μεθόδους χρησιμοποιούν όσοι νομίζουν ότι έτσι χτυπάνε τους αντιπάλους και κερδίζουν πολιτικά. Όμως τα γεγονότα και η ιστορία δείχνουν Άλλα.

Επικοινωνία

ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ
Ίωνος Δραγούμη 1
Τ.Κ. 41222

Τηλ. Κέντρο: 2413 500 200
E-mail: protokolo@larissa.gov.gr

Σχετικά

diavgeia m1

kairos 1