sandal logo

poli 12

Επίσκεψη των μαθητών του 15 Γυμνασίου Λάρισας στο Δήμαρχο Λαρισαίων

image

Εκτύπωση

image
Κοινωνικός Διαμοιρασμός:

Το Δήμαρχο Λαρισαίων κ. Κ. Τζανακούλη επισκέφθηκαν την Τετάρτη οι μαθητές της Α’  τάξης του 15ου Γυμνασίου Λάρισας, που συνοδεύονταν από την διευθύντρια του σχολείου τους κ. Ασπ. Κασσίδα και τους εκπαιδευτικούς Αχ. Γερόπουλο, Μ. Χλούπη, Ευθ. Στογιαντσάκη, Χρ. Ρημαγμού και Φ. Βαμπούλα.

 Οι μαθητές παρέδωσαν στο Δήμαρχο το «Ημερολόγιο των Βοτάνων» που είναι προϊόν της εργασίας τους στο συγκεκριμένο αντικείμενο, όπου καταγράφονται οι φαρμακευτικές αλλά και καλλυντικές ιδιότητες των βοτάνων του Ολύμπου. Την εργασία εκπόνησε η περιβαλλοντική ομάδα που ασχολήθηκε με τα αρωματικά και τα φαρμακευτικά φυτά.

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος τους ευχαρίστησε για την προσφορά τους και συζήτησε με μαθητές και εκπαιδευτικούς τρόπους συνεργασίας και συνέχισης του έργου της περιβαλλοντικής ομάδας, με εκχώρηση κήπου στο Δημοτικό Λαχανόκηπο, ώστε να θεσμοθετηθεί η εργασία τους.

Οι μαθητές ενημερώθηκαν τέλος και από τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Σπ. Μπαρμπούτη για την ιστορία, αλλά και τη σύγχρονη λειτουργία της πόλης

 

Επικοινωνία

ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ
Ίωνος Δραγούμη 1
Τ.Κ. 41222

Τηλ. Κέντρο: 2413 500 200
E-mail: protokolo@larissa.gov.gr

Σχετικά

diavgeia m1

kairos 1