sandal logo

poli 12

ΣΥΛΛΟΓΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

Εκτύπωση

Κοινωνικός Διαμοιρασμός:

Με επιτυχία στέφθηκε η μουσική εκδήλωση φιλανθρωπικού χαρακτήρα που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 17 Μαΐου 2013 στην κεντρική πλατεία της Λάρισας για την ενίσχυση των Κοινωνικών Δομών Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας του Δήμου Λαρισαίων.

Οι διοργανωτές ευχαριστούν θερμά όλους τους πολίτες της Λάρισας που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και απέδειξαν έμπρακτα την αλληλεγγύη τους προσφέροντας τρόφιμα, φάρμακα, είδη ένδυσης και υπόδησης, βιβλία, cd κτλ δηλώνοντας τη συμπαράσταση και τη στήριξή τους στους συμπολίτες μας που το έχουν ανάγκη.

 Θερμές ευχαριστίες και προς τα μουσικά συγκροτήματα "DE NOVO BAND", "FOR SALE" και RADIOCHOLIC"  που συμμετείχαν αφιλοκερδώς στην εκδήλωση επικοινωνώντας παράλληλα το ελπιδοφόρο μήνυμα της ευαισθητοποίησης του κοινωνικού συνόλου.

Επίσης όλους όσους πρόθυμα μπήκαν στη λίστα των χορηγών μας και στήριξαν την προσπάθεια μας. Συγκεκριμένα, επιθυμούμε να ευχαριστήσουμε τις επιχειρήσεις Ντούλας Sound, L.Α Café , Print Notes , Φροντιστήρια «Πρότυπο» και Chopper Rider's Club Λάρισας καθώς και την υποστήριξη του Ράδιο Πόλις 99,4 και της Θεσσαλία τηλεόρασης.

 

Επικοινωνία

ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ
Ίωνος Δραγούμη 1
Τ.Κ. 41222

Τηλ. Κέντρο: 2413 500 200
E-mail: protokolo@larissa.gov.gr

Σχετικά

diavgeia m1

kairos 1