sandal logo

poli 12

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΑΠΟ AHEPA ΛΑΡΙΣΑΣ ΣΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ

Εκτύπωση

Κοινωνικός Διαμοιρασμός:

 

Τρόφιμα για την αντιμετώπιση των άμεσων αναγκών σίτισης των συμπολιτών μας προσέφερε η φιλανθρωπική οργάνωση AHEPA σε συνεργασία με τον φιλανθρωπικό οργανισμό της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών «ΑΠΟΣΤΟΛΗ».

 

Συγκεκριμένα, το Τμήμα AHEPA  Λάρισας, HJ-26 «Όλυμπος», παρέδωσε ποσότητα βασικών τροφίμων  στη Μητρόπολη Ελασσόνας, στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Λάρισας και στο Δημοτικό Γηροκομείο Λάρισας. Η επισιτιστική βοήθεια περιελάμβανε 100 δέματα ξηράς τροφής (ζυμαρικά, ρύζι, όσπρια, σάλτσα ντομάτας, ζάχαρη, αλεύρι, γάλα εβαπορέ).

Παρούσα στο Κοινωνικό Παντοπωλείο και η Αντιδήμαρχος Κοινωνικών Πολιτικών του Δήμου Λαρισαίων κ. Ευαγγελία Ντάβαρη η οποία ευχαρίστησε για τη δωρεά.

 

Η συνεχιζόμενη κρίση ενώνει του πολίτες που μέσα από φιλανθρωπικές οργανώσεις αντιμετωπίζουν με αλληλεγγύη τα αυξανόμενα κοινωνικά προβλήματα, με κορυφαία σε προτεραιότητα αυτά της επιβίωσης, δηλαδή την τροφή και τη στέγη. Η Περιφέρεια 25 Ελλάδος της AHEPA, με τις συνεχείς ενέργειες του Κυβερνήτη της κ. Νίκου Παπαδόπουλου, συμμετέχει στη συλλογική αυτή προσπάθεια με όλο της το δυναμικό.

 

 

Επικοινωνία

ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ
Ίωνος Δραγούμη 1
Τ.Κ. 41222

Τηλ. Κέντρο: 2413 500 200
E-mail: protokolo@larissa.gov.gr

Σχετικά

diavgeia m1

kairos 1