sandal logo

poli 12

Συναυλία της σοπράνο Αναστασίας Ζαννή στη Λάρισα

image

Εκτύπωση

image
Κοινωνικός Διαμοιρασμός:

Μια μεγάλη συναυλία στον «ιερό» χώρο του Αρχαίου Θεάτρου της Λάρισας, με τη διεθνούς φήμης σοπράνο Αναστασία Ζαννή διοργανώνει ο Δήμος Λαρισαίων σε συνεργασία με τη ΙΕ’ Εφορεία Κλασσικών και Προϊστορικών Αρχαιοτήτων την Τρίτη 27 Αυγούστου 2013. Πρόκειται για μια από τις σημαντικότερες καλλιτεχνικές στιγμές του φετινού καλοκαιριού για τη Λάρισα και για το λόγο αυτό το Αρχαίο Θέατρο της Λάρισας θα ανοίξει εκτάκτως τις πύλες του.  

 Η Αναστασία Ζαννή είναι Ελληνίδα σοπράνο, μέλος της Επιτροπής Λαμπαδηδρομίας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, και ερμηνεύτρια του Ολυμπιακού Ύμνου στην Αρχαία Ολύμπια και στον Αρχαιολογικό χώρο της Πνύκας για την σύνοδο της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας .

  Επόμενος σταθμός, μετά τη Λάρισα,  η Νέα Υόρκη, στο θέατρο Carnegie Hall στην ιστορική αίθουσα Zankel Hall με τίτλο Anastasia Zannis at Carnegie Hall

   Η συναυλία είναι αφιερωμένη στον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής Δημήτριο και τη διοργανώνει η Ομοσπονδία Μείζονος Ελληνισμού Νέας Υόρκης

  Στο ιστορικό θέατρο ΚΑΡΝΕΓΚΙ ΧΟΛ στη Νέα Υόρκη η Ελληνίδα ερμηνεύτρια Αναστασία Ζαννη στις 8 Δεκέμβριου του 2013 θα εκπροσωπήσει για άλλη μια φορά την Ελλάδα και τον πολιτισμό της.

 Η σπάνια  τεχνική και η ευελιξία της φωνής της Αναστασίας Ζαννη η οποία προσαρμόζεται στα διαφορετικά ήδη μουσικής με τόση ακρίβεια είναι το βασικό καλλιτεχνικό της χαρακτηριστικό. Έχει σπουδές στην Όπερα (αριστούχος),  τη τζαζ  (Βασιλική Ακαδημία Λονδίνου)  αλλά και οι μουσικές του κόσμου είναι στο ρεπερτόριο της . 

 Στο δεύτερο μέρος τηs  συναυλίας ,  θα ερμηνεύσει επιλεγμένα τραγούδια από τους Έλληνες ποιητές όπως ο Νίκος Γκάτσος , ο Οδυσσέας Ελύτης και ο Γιώργος Σεφέρης, ενώ στο πρώτο μέρος περιέχονται τραγούδια του κόσμου από την Πορτογαλία, την Ισπανία, την Ιταλία, και τον χώρο του μιούζικαλ.
 Όργανα: Πιάνο, Κιθάρα κλασική και ακουστική, κρουστά .

Επικοινωνία

ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ
Ίωνος Δραγούμη 1
Τ.Κ. 41222

Τηλ. Κέντρο: 2413 500 200
E-mail: protokolo@larissa.gov.gr

Σχετικά

diavgeia m1

kairos 1