sandal logo

poli 12

Στιγμές από την εμφάνιση της Αναστασίας Ζαννή

image

Εκτύπωση

image
Κοινωνικός Διαμοιρασμός:

Πραγματοποιήθηκε η συναυλία με τη σοπράνο Αναστασία Ζαννή στο Α’ Αρχαίο Θέατρο της Λάρισας. Σε μια μαγική βραδιά η ανερχόμενη σοπράνο απέδωσε  μελωδίες του κλασσικού ρεπερτορίου, αλλά και παραδοσιακά τραγούδια της Ισπανίας της Γαλλίας, της Ιταλίας όπως και πασίγνωστες ελληνικές μελωδίες των Χατζιδάκι, Θεοδωράκη, Ξαρχάκου, Ανδριόπουλου και Σπανού, μαγεύοντας το κοινό.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε ειδυλλιακές  συνθήκες, με τους χιλιάδες Λαρισαίους να συμμετέχουν σιγοτραγουδώντας τις επιτυχίες, αλλά και συναισθανόμενοι το δέος που προκαλεί το Αρχαίο Θέατρο της Λάρισας στους επισκέπτες.

 Χαιρετίζοντας την εκδήλωση ο Δήμαρχος Λαρισαίων κ. Τζανακούλης τόνισε ότι πρόκειται για μια πολύ σημαντική βραδιά που ετοίμασε ο Δήμος Λαρισαίων σε συνεργασία με την Αρχαιολογική Υπηρεσία και τον ΜΕΣ Κοιλάδας, ακολουθώντας όλες τις διαδικασίες που έπρεπε να γίνουν, προκειμένου να φιλοξενηθεί στο Αρχαίο Θέατρο. Ο Δήμαρχος τόνισε επίσης ότι κριτές της εκδήλωσης είναι οι ίδιοι οι Λαρισαίοι οι οποίοι με τη στάση τους ενθαρρύνουν τη δημοτική αρχή να διοργανώνει εκδηλώσεις αντάξιες του Αρχαίου Θεάτρου και της πολύχρονης ιστορίας της Λάρισας. Δεν παρέλειψε δε να ευχαριστήσει προσωπικά τον ίδιο τον υπουργό Πολιτισμού κ. Π. Παναγιωτόπουλο, όπως και την προϊσταμένη της διεύθυνσης Κλασσικών Αρχαιοτήτων του Υπουργείου κ. Μενδώνη η οποία προΐσταται επίσης και του ΚΑΣ για τη συνεργασία τους στην αδειοδότηση της χθεσινής εκδήλωσης, αλλά και της λαμπαδηδρομίας για τους χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του Sochi της Ρωσίας το χειμώνα. 

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο Σεβ. Μητροπολίτης Λάρισας και Τυρνάβου κ. Ιγνάτιος, ο βουλευτής Λάρισας Χρ. Κέλλας, ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κ. Αγοραστός ο Αρχηγός ΑΤΑ κ. Βαΐτσης, αντιδήμαρχοι, περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι και βέβαια πλήθος Λαρισαίων που κατέκλυσε το χώρο περιμετρικά του Αρχαίου Θεάτρου, αφού οι θέσεις μέσα στην ορχήστρα του μνημείου ήταν περιορισμένες.

Για να δείτε φωτογραφικό υλικό, πατήστε ΕΔΩ

Για να δείτε την ομιλία του Δημάρχου, πατήστε ΕΔΩ

Για να δείτε απόσπασμα της συναυλίας, πατήστε ΕΔΩ

Επικοινωνία

ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ
Ίωνος Δραγούμη 1
Τ.Κ. 41222

Τηλ. Κέντρο: 2413 500 200
E-mail: protokolo@larissa.gov.gr

Σχετικά

diavgeia m1

kairos 1