sandal logo

poli 12

Εγκαίνια της τραπεζαρίας του συσσιτίου των Δομών Κατά της Φτώχιας

image

Εκτύπωση

image
Κοινωνικός Διαμοιρασμός:

Στα εγκαίνια της τραπεζαρίας του συσσιτίου που παρέχει καθημερινά σε συμπολίτες μας που αντιμετωπίζουν δυσμενείς κοινωνικές συνθήκες παραβρέθηκε σήμερα ο Δήμαρχος Λαρισαίων κ. Κ. Τζανακούλης. Η τραπεζαρία μπορεί να εξυπηρετήσει τουλάχιστον 60 ανθρώπους καθημερινά, ενώ ένας μεγάλος αριθμός συμπολιτών στηρίζεται παράλληλα από τις δομές της Διεύθυνσης Κοινωνικών Δράσεων με τη διανομή του συσσιτίου κατ’ οίκον. 

Ο Δήμαρχος Λαρισαίων τόνισε ότι οι δομές Κοινωνικών Δράσεων προσφέρουν μία ακόμα υπηρεσία προς τους συμπολίτες μας που αντιμετωπίζουν δυσκολίες, με σεβασμό απέναντι στις ομάδες του πληθυσμού που χρειάζονται στήριξη, αλλά και με πολύ υψηλού επιπέδου υπηρεσίες από τους ανθρώπους που εργάζονται στις δομές. Ο κ. Τζανακούλης τόνισε ότι για την δημοτική αρχή τα ζητήματα της κοινωνικής πολιτικής ήταν πάντα ζητήματα αιχμής και πρώτης προτεραιότητας, ιδιαίτερα τώρα που οι κοινωνικές ανάγκες είναι αυξημένες.

Παρόντες ήταν επίσης ο αρμόδια αντιδήμαρχος Κοινωνικών Δράσεων κ. Λίνα Ντάβαρη, η διευθύντρια της Διεύθυνσης Κοινωνικών Δράσεων κ. Σ. Μπαξεβάνου, αλλά και οι κ.κ. Ν. Πιτσούλης και Α. Νάρης εκπροσωπώντας τις οργανώσεις «Ανθρωπομάνια» και «Θέσις» που συμμετέχουν στο Δίκτυο Άμεσης Παρέμβασης «Κοινωνικές Δομές Αντιμετώπισης της Φτώχειας στο Δήμο Λαρισαίων».

 

Επικοινωνία

ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ
Ίωνος Δραγούμη 1
Τ.Κ. 41222

Τηλ. Κέντρο: 2413 500 200
E-mail: protokolo@larissa.gov.gr

Σχετικά

diavgeia m1

kairos 1