sandal logo

poli 12

Επίσκεψη αντιπροσωπείας γονέων παιδιών του Αριστέα στο Δήμαρχο Λαρισαίων

image

Εκτύπωση

image
Κοινωνικός Διαμοιρασμός:

Με το Δήμαρχο Λαρισαίων κ. Κ. Τζανακούλη συναντήθηκε χθες αντιπροσωπεία γονέων των παιδιών που φιλοξενούνται στον Αριστέα Γιάννουλης, προκειμένου να του εκθέσουν τα λειτουργικά προβλήματα που αντιμετωπίζει το σχολείο του Κέντρου. Όπως τόνισαν οι γονείς υπάρχει σοβαρό πρόβλημα στις μετακινήσεις των μαθητών, αφού το λεωφορείο του σχολείου δεν λειτουργεί, με αποτέλεσμα τα παιδιά να μην μπορούν να μετακινηθούν από τη Λάρισα προς τη Γιάννουλη όπου εδρεύει το Κέντρο. 

Ο Δήμαρχος επικοινώνησε αμέσως με το Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Πρόνοιας, τόσο με το γραφείο του Υπουργού κ. Βρούτση, όσο και με τη γενική γραμματέα κ. Μπέκου από την οποία απέσπασε τη δέσμευση ότι εντός των επομένων θα τοποθετηθεί διοίκηση στο Κέντρο «Αριστεύς» η οποία θα επιμεληθεί για την αντιμετώπιση όλων των προβλημάτων. Θυμίζουμε ότι ο Δήμαρχος είχε πρόσφατα δεχθεί την επίσκεψη και των εργαζομένων στο Κέντρο και μετά από παρέμβαση του στο Υπουργείο είχε τοποθετηθεί διευθύντρια.

Ταυτόχρονα ο Δήμαρχος ενημέρωσε την αντιπροσωπεία των γονέων ότι οι υπηρεσίες του Δήμου Λαρισαίων θα παρέμβουν όπου είναι δυνατόν για να δώσουν όποιες λύσεις είναι εφικτές, προκειμένου να εξασφαλιστεί η απρόσκοπτη λειτουργία του Κέντρου.

Επικοινωνία

ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ
Ίωνος Δραγούμη 1
Τ.Κ. 41222

Τηλ. Κέντρο: 2413 500 200
E-mail: protokolo@larissa.gov.gr

Σχετικά

diavgeia m1

kairos 1