sandal logo

poli 12

Παραστάσεις του κουκλοθέατρου Τιριτόμπα

Εκτύπωση

Κοινωνικός Διαμοιρασμός:

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΚΟΥΚΛΟΘΙΑΣΟΣ ΤΙΡΙΤΟΜΠΑ

ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΑΝΔΡΕΟΥ ΣΟΦΙΑ                       ΦΟΥΤΖΟΠΟΥΛΟΥ

 

ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΤΣΙΜΕΝΤΕΝΙΑΣ ΠΟΛΗΣ

 

  Ο Δημοτικός κουκλοθίασος Τιριτόμπα Κώστας Χατζηανδρέου- Σοφίας Φουτζοπούλου, της Διεύθυνσης κοινωνικών δράσεων του  Δήμου Λαρισαίων, επέλεξε για την φετινή χρονιά ένα οικολογικό παραμύθι, μια διασκεδαστική  περιπέτεια που θα ενθουσιάσει μικρούς και μεγάλους, το «Το μυστικό της Τσιμεντένιας πόλης».

  Σε μια πολιτεία που κυριαρχεί το τσιμέντο οι μικροί μας ήρωες Πέρης και Καλλιόπη καλούνται να εξιχνιάσουν το μυστήριο που καλύπτει την εξαφάνιση των δέντρων και την αντικατάσταση τους με τεχνητά. Στην προσπάθεια τους αυτή έχουν να αντιμετωπίσουν τον αλαζονικό Θρασύβουλο ενώ στο πλευρό τους βρίσκεται πάντα ο καλόβουλος Πελοπίδας και ο μικρούλης Κάστορας.

  Μια παράσταση γεμάτη χρώματα, μουσικές που σε ταξιδεύουν και έντονα διαδραστικά στοιχεία που καθιστούν το παιδί συμμέτοχο στην πλοκή της ιστορίας. ‘Όμορφα διδάγματα μέσα από την περιπέτεια των ηρώων μας και την αναγνώριση της ανεκτίμητης αξίας της φύσης.

 Το κείμενο, η σκηνοθεσία του έργου και οι στίχοι των τραγουδιών είναι της κ. Ιωάννας Τσιαντούλη, τα σκηνικά-ζωγραφική σκηνικών είναι του κ. Γιάννη Γεωργιάδη Παίζουν οι κουκλοπαίκτριες Ιωάννα Τσιαντούλη,  Χρυσαυγή Τζιουβάρα .

 Οι παραστάσεις καθημερινές συνεχόμενες για μικρούς και μεγάλους ξεκινούν στις  6 Δεκεμβρίου έως  και 12 Ιανουαρίου ώρα έναρξης  καθημερινές 9 και 30, Σαββατοκύριακα 10 και 30.  Οι παραστάσεις για τα  Δημοτικά και Νηπιαγωγεία  θα ολοκληρωθούν τέλη Απριλίου. Όσα σχολεία επιθυμούν να κλείσουν παράσταση για τους μαθητές τους, μπορούν να επικοινωνούν στο κουκλοτηλέφωνο 2410-251657, κα Ιωάννα Τσιαντούλη,  καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή. Η τιμή του εισιτηρίου είναι 3 ευρώ και συμπεριλαμβάνεται η επίσκεψη στο Μουσείο Κουκλας. Η χωρητικότητα του Κουκλοθεάτρου είναι 120 θέσεων. Διάρκεια παράστασης 45 λεπτά.

Επικοινωνία

ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ
Ίωνος Δραγούμη 1
Τ.Κ. 41222

Τηλ. Κέντρο: 2413 500 200
E-mail: protokolo@larissa.gov.gr

Σχετικά

diavgeia m1

kairos 1