sandal logo

poli 12

Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις Δήμου Λαρισαίων

image

Εκτύπωση

image
Κοινωνικός Διαμοιρασμός:

Κάθε προσδοκία έχει ξεπεράσει η επισκεψιμότητα που γνωρίζουν οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις που διοργανώνει ο Δήμος Λαρισαίων σε συνεργασία με δεκάδες μαζικούς φορείς της πόλης στο κέντρο της Λάρισας και τον αύλιο χώρο του Μύλου.

Ιδιαίτερα στο «Μύλο των Χριστουγέννων» στο μέσο περίπου της διάρκειας των εκδηλώσεων έχουν φιλοξενηθεί περισσότεροι από 16000 μαθητές σχολείων που πήραν μέρος στις δωρεάν δράσεις που διοργανώνει ο Δήμος Λαρισαίων και οι περισσότεροι από 100 μαζικοί φορείς της Λάρισας. Μαθητές σχολείων του Δήμου Λαρισαίων, αλλά και από την Αγιά, την Ελασσόνα, τα Φάρσαλα κλπ. ενώ καθημερινές είναι οι επισκέψεις σχολείων όμορων νομών. Στις εκδηλώσεις πήραν μέρος επίσης μαθητές από σχολεία της Φθιώτιδας, της Πιερίας, του Κιλκίς κλπ. ενώ καθημερινές είναι οι επισκέψεις εκδρομέων μαθητών ακόμα και από την Πελοπόννησο.

Η αθρόα προσέλευση επισκεπτών έχει προκαλέσει την ικανοποίηση των διοργανωτών που με τις συντονισμένες δράσεις και την πολύτιμη βοήθεια δεκάδων εθελοντών, έχουν πετύχει ένα ουσιαστικό αποτέλεσμα για την πόλη. Δεν είναι τυχαίο πως η καθημερινή επίσκεψη συμπολιτών στις εκδηλώσεις «Μύλος Των Χριστουγέννων» ξεπερνά τα 2000 άτομα, ενώ αναμένεται θεαματική αύξηση του αριθμού κατά τις αργίες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Να σημειώσουμε ότι οι εκδηλώσεις συνεχίζονται καθημερινά με δωρεάν δράσεις που υπακούουν στη στρατηγική του Δήμου Λαρισαίων να μπορούν οι συμπολίτες και ιδιαίτερα τα παιδιά να συμμετέχουν στις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις χωρίς οικονομική επιβάρυνση κάτι που δεν γίνεται σε άλλες περιπτώσεις.

Χριστουγεννιάτικο πάρτι

Μουσικές αναμνήσεις από μια δεκαετία που άφησε εποχή επιφυλάσσει το πρόγραμμα των εκδηλώσεων για την ημέρα των Χριστουγέννων Τετάρτη. Disco πάρτι λοιπόν ανήμερα τα Χριστούγεννα στο «Μύλο των Χριστουγέννων» με τον dj Βασίλη για να θυμηθούν οι παλιοί και να γνωρίσουν οι νέοι ένα μουσικό ρεύμα που χαρακτήρισε μια ολόκληρη εποχή.

Επικοινωνία

ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ
Ίωνος Δραγούμη 1
Τ.Κ. 41222

Τηλ. Κέντρο: 2413 500 200
E-mail: protokolo@larissa.gov.gr

Σχετικά

diavgeia m1

kairos 1