sandal logo

poli 12

Πρόγραμμα εκδηλώσεων στο Μύλο των Χριστουγέννων για Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013

Εκτύπωση

Κοινωνικός Διαμοιρασμός:

ΔΕΥΤΕΡΑ 30 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

ΘΕΑΤΡΟ ΤΙΡΙΤΟΜΠΑ

09.30  Ο Δημοτικός κουκλοθίασος Τιριτόμπα Κώστας Χατζηανδρέου- Σοφίας Φουτζοπούλου, του Δήμου Λαρισαίων, παρουσιάζει το έργο «Το μυστικό της Τσιμεντένιας πόλης».

  Σε μια πολιτεία που κυριαρχεί το τσιμέντο οι μικροί μας ήρωες Πέρης και Καλλιόπη καλούνται να εξιχνιάσουν το μυστήριο που καλύπτει την εξαφάνιση των δέντρων και την αντικατάσταση τους με τεχνητά. Στην προσπάθεια τους αυτή έχουν να αντιμετωπίσουν τον αλαζονικό Θρασύβουλο ενώ στο πλευρό τους βρίσκεται πάντα ο καλόβουλος Πελοπίδας και ο μικρούλης Κάστορας.

 

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ

11.00 ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ «Των αγγέλλων η μουσική αγκαλιάζει όλη τη γή»

.

17.00 ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ «Το κουδούνι του Ρούντολφ μας καλεί»

17.30  Ο Δημοτικός κουκλοθίασος Τιριτόμπα Κώστας Χατζηανδρέου- Σοφίας Φουτζοπούλου του Δήμου Λαρισαίων , παρουσιάζει το έργο « Η περιπέτεια του Αϊ Βασίλη» .

  Το έλκηθρο του Αϊ Βασίλη συγκρούεται και τα καλά του ταρανδάκια θα χαθούν μέσα στη χιονοθύελλα .Εκατομμύρια παιδάκια κινδυνεύουν να μείνουν δίχως δώρα. Ο Ντίνος ο πιγκουίνος και ο Φάρκι το αρκουδάκι είναι οι δύο φίλοι που θα βοηθήσουν τον Αϊ Βασίλη να βρει τα ταρανδάκια που περιπλανιούνται μέσα στο δάσος και να τα σώσουν από ένα κακό λυκάκι που δεν έμαθε ποτέ του για την καλοσύνη και τη φιλία .Όλα αυτά  με την παρέμβαση και τη βοήθεια των μικρών μας φίλων .Ελάτε να βοηθήσουμε τον Αϊ Βασίλη σε αυτή του την περιπέτεια

18.00 Χασάπικο – Ζεϊμπεκικο σημαίνει Ελλάδα.

Ανοιχτό μάθημα Λαϊκών χορών (Ζεϊμπέκικο και Χασάπικο) από τον καθηγητή της σχολής κ Κατούνα Στέλιο. Εμφάνιση  έκπληξη από μικρούς ταλαντούχους χορευτές. .(Από την σχολή χορού Burn The Floor)

18.30 «Παραδοσιακά Χριστούγεννα & Πρωτοχρονιά » Μαθητές από τα τμήματα χορού, των Λεσχών Πολιτισμού  του Δήμου Λαρισαίων  και του Μορφωτικού Συλλόγου Καλυβιών Ελασσόνας θα παρουσιάσουν παραδοσιακούς  χορούς και τραγούδια των Βλάχων.

  19.00 ΣΥΝΑΥΛΙΑ με τους ΕΛΕΝΗ ΠΕΤΑ και ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟ

Ο ταλαντούχος συνθέτης και ενορχηστρωτής, και η τραγουδίστρια με την αισθαντική φωνή,      

ταξιδεύουν στην Ελλάδα έχοντας στις αποσκευές τους τραγούδια αγαπημένα, τραγούδια γεμάτα αναμνήσεις, τραγούδια που ξεπήδησαν…. απ’ την οθόνη.         

ΣΠΙΤΙ ΑΗ-ΒΑΣΙΛΗ

12.30 ΑΦΗΓΗΣΗ ΠΑΡΑΜΥΘΙΟΥ

Η μαγεία των εορτών μέσα από πρωτότυπα παραμύθια και γράμματα στον Αι Βασίλη που έγραψε ο Βαγγέλης Κολώνας για τις εκδηλώσεις του Δήμου Λαρισαίων, θα χαρίσουν στα παιδιά, συγκίνηση, γέλιο και όνειρα για την μαγική γιορτή της Χριστιανοσύνης.    

19.30 ΑΦΗΓΗΣΗ ΠΑΡΑΜΥΘΙΟΥ

 

Επικοινωνία

ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ
Ίωνος Δραγούμη 1
Τ.Κ. 41222

Τηλ. Κέντρο: 2413 500 200
E-mail: protokolo@larissa.gov.gr

Σχετικά

diavgeia m1

kairos 1