sandal logo

poli 12

Κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας των ΚΑΠΗ του Δήμου Λαρισαίων

image

Εκτύπωση

image
Κοινωνικός Διαμοιρασμός:

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας των ΚΑΠΗ του Δήμου Λαρισαίων στις 28-1-2014 στο κοσμικό κέντρο ‘’ΚΤΗΜΑ ΒΕΡΣΑΛΙΕΣ’’.

      Στην εκδήλωση χαιρετισμό απηύθυναν ο Δήμαρχος Λαρισαίων κ. Κωνσταντίνος Τζανακούλης και η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής κα. Λίνα Ντάβαρη.

    Ο Δήμαρχος Λαρισαίων αφού ευχήθηκε Καλή Χρονιά στους παρευρισκομένους ανέφερε ότι η Δημοτική Αρχή προσπάθησε τα 15 χρόνια της θητείας της να σταθεί αρωγός σε θέματα που αφορούν την Γ΄ ηλικία. Τόνισε ότι πλέον κάθε γειτονιά της Λάρισας διαθέτει μια σύγχρονη κοινωνική δομή, είτε αυτή είναι ένα ΚΑΠΗ, είτε ένα στέκι. Επίσης ο Δήμαρχος ανέφερε ότι σύντομα θα στεγαστούν σε ιδιόκτητα κτίρια το Γ΄ και  Ε΄ ΚΑΠΗ, τα οποία θα στελεχώνονται από σύγχρονα Δημοτικά ιατρεία.

      Στην συνέχεια η Αντιδήμαρχος κα. Λίνα Ντάβαρη τόνισε ότι στο Δήμο Λαρισαίων λειτουργούν 6 κέντρα ανοικτής προστασίας ηλικιωμένων και 15 Στέκια σ’ όλες τις συνοικίες της Λάρισας προκειμένου να καλύπτονται οι ανάγκες όλων των ηλικιωμένων Δημοτών. Ανέφερε ακόμη ότι μέσα από τα ΚΑΠΗ αναδεικνύετε η ανάγκη και το χρέος να σεβόμαστε και να νοιαζόμαστε τους ανθρώπους της Γ΄ ηλικίας.

     Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Μπαρμπούτης, οι Αντιδήμαρχοι κ. Μαμάκος, κ. Γαλάτος, κα.Κοτάκου, κα .Ιωακειμίδου, κ. Πρασσάς και ο κ. Μπατζιλιώτης. Επίσης ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Λέτσιος, η Διευθύντρια Κοινωνικών Δράσεων κα. Μπαξεβάνου, η Διευθύντρια Πρόνοιας κα. Ζιώγα και η Προϊσταμένη των ΚΑΠΗ κα. Μπαλογιάννη.

Επικοινωνία

ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ
Ίωνος Δραγούμη 1
Τ.Κ. 41222

Τηλ. Κέντρο: 2413 500 200
E-mail: protokolo@larissa.gov.gr

Σχετικά

diavgeia m1

kairos 1