sandal logo

poli 12

Προσφορές για το Κοινωνικό Παντοπωλείο

image

Εκτύπωση

image
Κοινωνικός Διαμοιρασμός:

Συνεχίζονται οι προσφορές συλλόγων, φορέων και μεμονωμένων πολιτών προς το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Λαρισαίων, ενόψει του Πάσχα.

Το μεσημέρι της Μεγάλης Τετάρτης, παραδόθηκαν στο παντοπωλείο μεγάλες ποσότητες τροφίμων που συγκέντρωσαν οι εργαζόμενοι της ΔΕΥΑΛ. Παρών στην παράδοση ήταν και ο δήμαρχος Λαρισαίων κ. Απόστολος Καλογιάννης, ο οποίος στα πρόσωπα των εργαζομένων της ΔΕΥΑΛ ευχαρίστησε  όλους όσοι αυτές τις ημέρες ενισχύουν με κάθε τρόπο τις αυξημένες ανάγκες του Κοινωνικού Παντοπωλείου, το οποίο, ως γνωστόν, προσφέρει στήριξη σε 500 περίπου οικογένειες της Λάρισας. Παρόντες στην παράδοση των τροφίμων ήταν ο δημοτικός σύμβουλος κ. Μιχάλης Αναστασίου και από το Σύλλογο Εργαζομένων της ΔΕΥΑΛ ο πρόεδρος κ. Αχιλλέας Μητράκος, ο γραμματέας κ. Αρτέμης Παπανικολάου και ο ταμίας κ. Παναγιώτης Μπακλέζος.

Επίσης, το 1ο ΤΕΕ Ειδικής Αγωγής Λάρισας, επέδειξε το κοινωνικό του πρόσωπο, αφού  μαθητές του σχολείου σχεδιάσανε λαμπάδες, τις οποίες και παρέδωσαν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Λάρισας, με σκοπό να βοηθήσουν τις οικογένειες που εξυπηρετούνται από τη Δομή. Τις λαμπάδες παρέδωσαν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο οι εκπαιδευτικοί κα Λίταινα Μίνα και  Λιάγκας Δημήτρης.   

Τέλος, το Κέντρο Αποθεραπείας και Αποκατάστασης  Λάρισας  ΄΄ΑΠΟΛΛΩΝΕΙΟ΄΄ , (διοίκηση και προσωπικό) συγκέντρωσαν τρόφιμα και τα παρέδωσαν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο, με απώτερο σκοπό να συμβάλλουν στην κάλυψη των αναγκών των ωφελουμένων που εξυπηρετούνται από τη δομή.

 /

 

 

Επικοινωνία

ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ
Ίωνος Δραγούμη 1
Τ.Κ. 41222

Τηλ. Κέντρο: 2413 500 200
E-mail: protokolo@larissa.gov.gr

Σχετικά

diavgeia m1

kairos 1