sandal logo

poli 12
  • Home
  • Ενημέρωση
  • Δελτία Τύπου
  • Επίσκεψη του προέδρου του τμήματος Ιατρικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας καθηγητή Γ. Στεφανίδη στο δήμαρχο Λαρισαίων

Επίσκεψη του προέδρου του τμήματος Ιατρικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας καθηγητή Γ. Στεφανίδη στο δήμαρχο Λαρισαίων

image

Εκτύπωση

image
Κοινωνικός Διαμοιρασμός:

 

Συζήτηση για την ενίσχυση της «Ιπποκράτειας ιδέας»  

 

Ο επανεκλεγείς πρόεδρος του Τμήματος Ιατρικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας καθηγητής Γιάννης  Στεφανίδης επισκέφτηκε εθιμοτυπικά τον Δήμαρχο Λαρισαίων κ. Καλογιάννη.   

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο κ. Στεφανίδης εξέθεσε θέματα του Τμήματος Ιατρικής και  ευχαρίστησε το κ. Καλογιάννη για  την αμέριστη συμπαράσταση του Δήμου κυρίως στη διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου του κτιρίου της Ιατρικής στη Βιόπολη.

 
Η προγραμματισμένη συνάντηση έγινε παρουσία του προέδρου του συλλόγου «Ο Ιπποκράτης στη Λάρισα» κ. Ρ. Χαλιαμπάλια, ο οποίος από τη σειρά του έθεσε θέματα που αφορούν τον συντονισμό των δράσεων για την ανάπτυξη της Ιπποκρατικής Ιδέας στη Λάρισα. 

Ειδικότερα συζητήθηκε η συνδιοργάνωση από τον σύλλογο "Ο Ιπποκράτης στη Λάρισα", το Τμήμα Ιατρικής και τον Δήμο Λαρισαίων μιας «Ιπποκράτειας» ημερίδας στην πόλη της Λάρισας και η αναμόρφωση του μουσειακού χώρου που βρίσκεται στο μνημείο του Ιπποκράτη.  

Ο πρόεδρος του συλλόγου ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Λαρισαίων και τις υπηρεσίες του Δήμου για τις ενέργειες τους για την αποκατάσταση της λειτουργικότητας του  χώρου. 

 

Επικοινωνία

ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ
Ίωνος Δραγούμη 1
Τ.Κ. 41222

Τηλ. Κέντρο: 2413 500 200
E-mail: protokolo@larissa.gov.gr

Σχετικά

diavgeia m1

kairos 1