sandal logo

poli 12

Προσφορές στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Λαρισαίων

Εκτύπωση

Κοινωνικός Διαμοιρασμός:

 

Στην προσφορά σημαντικής ποσότητας τροφίμων για τις ανάγκες του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Λαρισαίων προχώρησαν οι εργαζόμενοι  του ΙΚΕΑ  Λάρισας που ανήκει στον όμιλο Φουρλή, με απώτερο σκοπό να συμβάλλουν στην κάλυψη των αναγκών των ωφελουμένων που εξυπηρετούνται από τη δομή.

Την εταιρεία επισκέφτηκαν ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος σε θέματα πρόνοιας κ.Αναστασίου Μιχάλης και ο υπεύθυνος του κοινωνικού Παντοπωλείου κ .Γαντζούδης  Θεόδωρος.

Όσοι επιθυμούν να συνδράμουν στην προσπάθεια μπορούν να επικοινωνήσουν με το Κοινωνικό Παντοπωλείο στο τηλ.2410-255876 (Μανωλάκη 9-11) και με τον Συμβουλευτικό Σταθμό του Δήμου Λαρισαίων στο τηλ.2410-680243 (Οικονόμου εξ Οικονόμων 8Α).

 /

 


Ο Σύλλογος Πολιτικών συνταξιούχων ΥΕΘΑ συγκέντρωσε  λόγω εορτών  τρόφιμα και τα παρέδωσε στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Λαρισαίων, με απώτερο σκοπό να συμβάλλουν στην κάλυψη των αναγκών των ωφελουμένων που εξυπηρετούνται από τη δομή.

Τα τρόφιμα παρέλαβε ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος για θέματα Πρόνοιας

κ. Αναστασίου Μιχάλης καθώς και το προσωπικό του κοινωνικού παντοπωλείου.

Από τον Σύλλογο παρέστη ο πρόεδρος κ. Καλαφάτης Απόστολος, ο Γενικός Γραμματέας κ. Κοργιτάκος Γεώργιος και ο Ταμίας κ. Ντονόπουλος  Κων/νος.

Όσοι επιθυμούν να συνδράμουν στην προσπάθεια μπορούν να επικοινωνήσουν με το Κοινωνικό Παντοπωλείο στο τηλ 2410255876 και με τον Συμβουλευτικό Σταθμό του Δήμου Λαρισαίων στο τηλ 2410680243.

/

 

 

 

 

Επικοινωνία

ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ
Ίωνος Δραγούμη 1
Τ.Κ. 41222

Τηλ. Κέντρο: 2413 500 200
E-mail: protokolo@larissa.gov.gr

Σχετικά

diavgeia m1

kairos 1