sandal logo

poli 12
  • Home
  • Ενημέρωση
  • Δελτία Τύπου
  • Συμμετοχή του Δήμου Λαρισαίων σε δράση ενημέρωσης του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγειών Πόλεων

Συμμετοχή του Δήμου Λαρισαίων σε δράση ενημέρωσης του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγειών Πόλεων

Εκτύπωση

Κοινωνικός Διαμοιρασμός:

Ο Δήμος Λαρισαίων συμμετείχε σε ημερίδα  με θέμα «Φυσική Άσκηση και Υγεία» που διοργανώθηκε από το Εθνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγειών Πόλεων η οποία πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής σε συνεργασία με τους Δήμους Αγίας Βαρβάρας, Δάφνης Υμηττού, Μεγαρέων και Νέας Σμύρνης. Οι προαναφερόμενοι δήμοι συμμετείχαν στο Πιλοτικό Πρόγραμμα ενίσχυσης των ΚΕΠ Υγείας. Βασικός στόχος των ΚΕΠ Υγείας είναι η ενημέρωση όλων των πολιτών και η διοργάνωση προληπτικών εξετάσεων για 11 κύρια νοσήματα προτεινόμενα από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας.

Η Δράση απευθυνόταν στον Γενικό Πληθυσμό με σκοπό να προβληθεί η χρησιμότητα της Φυσικής Άσκησης στην προαγωγή και διατήρηση της Υγείας και Πρόληψης των ασθενειών. Την εκδήλωση χαιρέτησαν ο κύριος Πατούλης , δήμαρχοι και αντιδήμαρχοι των εμπλεκόμενων δήμων, ενώ εισηγήσεις είχαν μέλη της επιστημονικής επιτροπής του συμβουλίου. Από την πλευρά του Δήμου Λαρισαίων εισήγηση πραγματοποίησε η ψυχολόγος του Κέντρου Κοινότητας του Δήμου Δήμητρα Παπαστεργίου, υποψήφια διδάκτωρ και μέλος της επιστημονικής επιτροπής του ΕΔΔΥΠΠΥ του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ) με θέμα «Φυσική Άσκηση και Προβλήματα Υγείας: Συστάσεις για άσκηση σε χρόνιες νόσους.»

Το Κέντρο κοινότητας με Παράρτημα Ρομά του Δήμου Λαρισαίων εντάσσεται στο επιχειρησιακό πρόγραμμα «Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Θεσσαλίας 2014-2020» και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο».

Για περισσότερες πληροφορίες: Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Λαρισαίων, Ρούσβελτ και Οικονόμου εξ Οικονόμου 3Α, τηλ. 2410680242 & 2410680250, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ηλεκτρονική διεύθυνση: http://www.larissa-dimos.gr/el/component/k2/item/241-kentrokoinothtas

Παράρτημα Ρομά Δήμου Λαρισαίων, Δημοσθένους 45  τηλ. 2410-231122, email:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

210611 kentro koin1

210611 kentro koin2

Επικοινωνία

ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ
Ίωνος Δραγούμη 1
Τ.Κ. 41222

Τηλ. Κέντρο: 2413 500 200
E-mail: protokolo@larissa.gov.gr

Σχετικά

diavgeia m1

kairos 1