sandal logo

poli 12

Διαβούλευση Τοπικού Σχεδίου Αποκεντρωμένης Διαχείρισης Αποβλήτων (2015-2020) (ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ)

Εκτύπωση

Κοινωνικός Διαμοιρασμός:

/

Η νέα εθνική πολιτική για την διαχείριση των αποβλήτων εισάγει την υποχρέωση των Δx8;ήμων να σχεδιάζουν και να εφαρμόζουν Τοπικά Σχέδια Αποκεντρωμένης Δx8;ιαχείρισης Αποβλήτων (εφεξής «Σχέδια»), στο πλαίσιο των εθνικών και των περιφερειακών σχεδιασμών.

Τα ΤΣΔ των Δήμων εντάσσονται στη νέα πολιτική διαχείρισης αποβλήτων που διαγράφεται τόσο σε εθνικό όσο και περιφερειακό επίπεδο και έχει ως κύριο στόχο η διαχείριση του μεγαλύτερου μέρους των αποβλήτων να γίνεται στο επίπεδο του Δήμου (ή μιας διαδημοτικής συνεργασίας), αποκεντρωμένα, με συνέπεια τη δραστική μείωση των αποβλήτων που παραμένουν σε σύμμεικτη μορφή και οδηγούνται σε επεξεργασία και σε τελική διάθεση.

Σκοπός του παρόντος Τοπικού Σχεδίου Αποκεντρωμένης Διαχείρισης Απορριμμάτων είναι να χρησιμοποιηθεί ως κείμενο αναφοράς για τα επόμενα έτη και να προδιαγράψει τη γενική εικόνα και τις κατευθύνσεις για την πολιτική που θα ακολουθηθεί στο Δήμο Λαρισαίων.

Για το Τοπικό Σχέδιο Αποκεντρωμένης Δx8;ιαχείρισης Αποβλήτων, πατήστε ΕΔΩ

Για την περίληψη του Σχεδίου, πατήστε ΕΔΩ

 

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να αποστέλλουν τις τυχόν παρατηρήσεις τους απευθείας ηλεκτρονικά στα e-mail της Διεύθυνσης Καθαριότητας & Ανακύκλωσης:

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Επικοινωνία

ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ
Ίωνος Δραγούμη 1
Τ.Κ. 41222

Τηλ. Κέντρο: 2413 500 200
E-mail: protokolo@larissa.gov.gr

Σχετικά

diavgeia m1

kairos 1