sandal logo

larissa

Workshop για την τεχνητή νοημοσύνη στον Μύλο του Παππά

Εκτύπωση

Κοινωνικός Διαμοιρασμός:

Το 1ο AI Workshop στην Ελλάδα (#AIWorkshopGR24) διοργανώνει η εταιρεία Cogninn, σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία πολιτισμού του δήμου Λαρισαίων και τον Ευρωπαϊκό κόμβο καινοτομίας για την ψηφιακή διακυβέρνηση, την Τετάρτη 17 Απριλίου 2024, στις 09.00 π.μ., στον Μύλο του Παππά, Γεωργιάδου 53, Λάρισα. Σκοπός του AI Workshop είναι η ανάδειξη των προκλήσεων σε διάφορους επιχειρηματικούς και δημόσιας διοίκησης τομείς που μπορούν να λυθούν με την εφαρμογή της τεχνητής νοημοσύνης (ΤΝ).

Το #AIWorkshopGR24 έχει οργανωθεί σε διάφορες θεματικές ενότητες όπως η βιομηχανία, η αγροκτηνοτροφία, η υγεία, η εκπαίδευση και ο γενικός ψηφιακός μετασχηματισμός στις οποίες θα διεξαχθούν παρουσιάσεις και συζητήσεις σχετικά με την εφαρμογή της ΤΝ σε κάθε τομέα.

Σκοπός του AI Workshop είναι η συμμετοχή διαφόρων επαγγελματιών από διάφορους επιχειρηματικούς και δημόσιους φορείς από όλη την Ελλάδα για την συζήτηση και ανάδειξη των ευκαιριών που προσφέρει η ΤΝ για βελτίωση των επιχειρήσεων αλλά και της δημόσιας διοίκησης.

Κάθε ενότητα θα παραδοθεί με ολοκληρωμένο τρόπο, εστιάζοντας σε βασικές προτάσεις, σε πραγματικές εφαρμογές και δια δραστικά στοιχεία. Το AI Workshop θα ενσωματώσει περιπτωσιολογικές μελέτες, ομαδικές δραστηριότητες με δυνατότητα δια δραστικών συζητήσεων για να διευκολυνθεί η πρακτική μάθηση και να διασφαλιστεί ότι οι εφαρμογές της ΤΝ είναι κατανοητές. Ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί σε λύσεις βαθιάς μάθησης (deep learning) που μπορεί να προσφέρει λύσεις ακριβείας σε διαφόρων τύπων δεδομένων όπως είναι οι εικόνες, τα κείμενα και οι αριθμοί.

Η ΤΝ είναι ένας ταχέως εξελισσόμενος τομέας με μεγάλη ζήτηση για ειδικευμένους επαγγελματίες σε διάφορους τομείς. Το AI Workshop μπορεί να παρέχει πρακτική εμπειρία σε τεχνολογίες ΤΝ, βοηθώντας τους επαγγελματίες συμμετέχοντες να έχουν πρακτική ενημέρωση παράλληλα με τη θεωρητική γνώση για την εφαρμογή της ΤΝ στον τομέα τους.

https://ai-workshop.gr/

240412 ai workshop

Επικοινωνία

ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ
Ίωνος Δραγούμη 1
Τ.Κ. 41222

Τηλ. Κέντρο: 2413 500 200
E-mail: protokolo@larissa.gov.gr

Σχετικά

diavgeia m1

kairos 1