sandal logo

larissa

1ο Φεστιβάλ Εκπαιδευτικής Ρομποτικής Λάρισας

Εκτύπωση

Κοινωνικός Διαμοιρασμός:

Η Αντιδημαρχία Πολιτισμού του Δήμου Λαρισαίων και ο Εκπαιδευτικός Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός “STEM Robotics Academy” διοργανώνου το 1ο Φεστιβάλ Εκπαιδευτικής Ρομποτικής Λάρισας!

Στόχος του Φεστιβάλ είναι να προωθήσει το ενδιαφέρον και τη δημιουργικότητα στον τομέα της εκπαιδευτικής ρομποτικής, προσφέροντας σε παιδιά και νέους την ευκαιρία να αναπτύξουν και να παρουσιάσουν τις δεξιότητές και ικανότητές τους.

To Φεστιβάλ θα διεξαχθεί την Κυριακή 19 Μαΐου, ώρες 17:00-21:30, στο αμφιθέατρο του “Μύλου του Παππά,” στη Λάρισα. Στο φεστιβάλ μπορούν να συμμετέχουν ομάδες μαθητών των σχολείων της περιοχής Λάρισας. Η συμμετοχή των ομάδων είναι δωρεάν και η είσοδος για το κοινό ελεύθερη.

Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ θα διεξαχθεί διαγωνισμός σε δύο αγωνιστικές κατηγορίες:

1. Αγώνες Πάλης (SUMO) με ρομπότ Spike ή EV3 LEGO.

2. Αγώνες Ποδοσφαίρου με ρομπότ WeDo.

Επίσης θα διεξαχθεί διαγωνισμός Video Game Programming.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε λεπτομέρειες εδώ: https://shorturl.at/fjCSW

Για να δηλώσετε συμμετοχή, παρακαλούμε συμπληρώστε τη φόρμα εγγραφής που θα βρείτε στο https://forms.gle/ehpVrAEA5FtE7GQGA

Η προθεσμία υποβολής δηλώσεων είναι η 26/4/2024.

Στο φεστιβάλ θα συμμετέχει και ο Πανελλήνιος Οργανισμός Εκπαιδευτικής Ρομποτικής (Η.Ε.R.O.), ο οποίος θα παρουσιάσει τους διαγωνισμούς Εκπαιδευτικής Ρομποτικής που διοργανώνει καθώς και η Ελληνική Ομοσπονδία Ηλεκτρονικού Αθλητισμού (Ε-sports) η οποία θα παρουσιάσει τους αγώνες ηλεκτρονικού αθλητισμού e-sports.

Πληροφορίες στο 6936849735 (Γιάννης Μπαράς) ή στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

240415 festival rompotikis

Επικοινωνία

ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ
Ίωνος Δραγούμη 1
Τ.Κ. 41222

Τηλ. Κέντρο: 2413 500 200
E-mail: protokolo@larissa.gov.gr

Σχετικά

diavgeia m1

kairos 1