sandal logo

larissa

Παρουσίαση παιδικού βιβλίου στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Λάρισας “Αλέξης Μπατζανούλης”

Εκτύπωση

Κοινωνικός Διαμοιρασμός:

Το παιδικό βιβλίο της Ελπίδας Κορώνα “Ένα σύννεφο στην έρημο”, παρουσιάζουν την Τρίτη 11 Ιουνίου 2024 και ώρα 18.30, στο παιδικό τμήμα της βιβλιοθήκης στο Χατζηγιάννειο Πνευματικό Κέντρο Λάρισας (3ος όροφος), η Αντιδημαρχία Πολιτισμού Δήμου Λαρισαίων, η Δημοτική Βιβλιοθήκη Λάρισας “Αλέξης Μπατζανούλης” και οι Εκδόσεις Anima.

Την εκδήλωση θα πλαισιώσουν οι: Σπυρίδων Α. Μαγγανιώτης, Ψυχολόγος-Ψυχοθεραπευτής με ειδίκευση στο αναπτυξιακό τραύμα, Ελένη Στάθη, Φιλόλογος, επιμελήτρια κειμένου, συντονίστρια της εκδήλωσης. Αφήγηση κειμένου: Ειρήνη Καϊσούδη, Μουσική επένδυση: Κωνσταντίνος Μακρής

Θα ακολουθήσουν δραστηριότητες για παιδιά. Η είσοδος ελεύθερη.

Σύντομη περιγραφή του βιβλίου

Έχετε σκεφτεί ποτέ, πώς είναι να ζείτε στο πιο παγωμένο μέρος του κόσμου; Εκεί όπου όλα είναι κατάλευκα και χιονισμένα, το κρύο είναι αφόρητο και ζουν μόνο πολικές αρκούδες; Εκεί ζει και η μικρή μας πολική αρκουδίτσα, η Πόλα. Η Πόλα κρυώνει τρομερά και όταν κρυώνει  κουλουριάζεται και τρέμει, μοιάζοντας με άσπρο συννεφάκι!

Μια μέρα λοιπόν παίρνει την μεγάλη απόφαση. Να κάνει ένα τεράστιο ταξίδι για ένα μέρος ζεστό με ήλιο και καυτή άμμο, την έρημο, ελπίζοντας εκεί να σταματήσει να κρυώνει πια…

Στο μοναχικό της ταξίδι, θα βρει άραγε τον προορισμό της;

Βιογραφικό συγγραφέα

Η Ελπίδα Κορώνα γεννήθηκε και ζει στην Λάρισα. Είναι μητέρα δύο αγοριών, του Αιμίλιου και του Φίλιππου. Είναι πτυχιούχος του τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, και εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα. Ο τρόπος με τον οποίο τα παιδιά αντιλαμβάνονται τον κόσμο μας, εξάπτει την περιέργεια και κινητοποιεί το ενδιαφέρον της. Δραστηριοποιείται στον χώρο της συγγραφής παιδικών βιβλίων, ωθούμενη από την πεποίθηση πως η διατήρηση και ο πολλαπλασιασμός των χαμογελαστών παιδικών προσώπων, είναι προτεραιότητά μας.

Άλλα έργα της: «Το Δεκαράκι» , Ήρα Εκδοτική (2017)

240605 Ena sinefo stin erimο

ΛΗΨΗ ΟΠΤΙΚΟΑΚΟΥΣΤΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

Στο πλαίσιο της ανάγκης διενέργειας εκδηλώσεων πολιτιστικού και εορταστικού χαρακτήρα από το Δήμο μας, ενδέχεται να υπάρχει και δική σας συμμετοχή ως πολίτες. Κατά τις εκδηλώσεις αυτές, συνήθως θα γίνεται λήψη οπτικοακουστικού υλικού (φωτογραφίες, βίντεο) από το Δήμο μας, με σκοπό να χρησιμοποιηθεί για λόγους προβολής και προώθησης, στην ιστοσελίδα του ΔΗΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ ή και σε λογαριασμούς κοινωνικής δικτύωσης, επίσης του ΔΗΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ (προσοχή: μόνο σε αυθεντικούς τέτοιους λογαριασμούς).
Η προστασία των προσωπικών σας δεδομένων είναι πολύ σημαντική για τον ΔΗΜΟ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ και για το λόγο αυτό σας ενημερώνουμε για την χρήση των δεδομένων αυτών και τη διατήρηση τους στο αρχείο μας, με σκοπό την προβολή και προώθηση των δράσεων του Δήμου, μέσω της ανάρτησης των φωτογραφιών/βίντεο στην ιστοσελίδα του καθώς και στους λογαριασμούς κοινωνικής δικτύωσης του ΔΗΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ.
Τα δεδομένα σας θα διατηρηθούν για 6 μήνες. Για τα προσωπικά σας δεδομένα, σας παρέχονται τα δικαιώματα πρόσβασης, διόρθωσης, διαγραφής και λήθης, περιορισμού της επεξεργασίας, εναντίωσης στην επεξεργασία και φορητότητας μετά από σχετικό σας αίτημα εδώ.
Ενημερωθείτε πλήρως για την προστασία των προσωπικών δεδομένων σας.

Επικοινωνία

ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ
Ίωνος Δραγούμη 1
Τ.Κ. 41222

Τηλ. Κέντρο: 2413 500 200
E-mail: protokolo@larissa.gov.gr

Σχετικά

diavgeia m1

kairos 1