sandal logo

poli 12

Θεσσαλικό Θέατρο - Ακρόαση για ηθοποιούς για τις ανάγκες του έργου "Το Καπλάνι της Βιτρίνας"

Εκτύπωση

Κοινωνικός Διαμοιρασμός:

ΑΚΡΟΑΣΗ
ΠΑΙΔΙΚΗ ΣΚΗΝΗ
ΣΑΒΒΑΤΟ 27 ΜΑΙΟΥ 11.00 π.μ.
Θέατρο Κώστας Τσιάνος

Το Θεσσαλικό Θέατρο θα πραγματοποιήσει ανοιχτή ακρόαση για Λαρισαίους επαγγελματίες ηθοποιούς για τις ανάγκες του έργου της παραγωγής της Παιδικής του Σκηνής, Το Καπλάνι της Βιτρίνας, της Άλκης Ζέη σε διασκευή και σκηνοθεσία Δήμητρας Λαρεντζάκη, που θα ανεβεί το φθινόπωρο του 2023.

Για τις ανάγκες της παράστασης το Θεσσαλικό Θέατρο αναζητά γυναίκες και άντρες επαγγελματίες ηθοποιούς ερμηνευτικής ηλικίας έως 25 ετών.  Στην ακρόαση που θα διενεργηθεί στη Λάρισα, θα κληθούν οι υποψήφιοι/ες, που θα επιλεγούν με βάση το βιογραφικό τους σημείωμα.
Όσοι/όσες κληθούν στην ακρόαση θα πρέπει να έχουν ετοιμάσει ένα τραγούδι και ένα μονόλογο της επιλογής τους και να έχουν μαζί τους τυπωμένο το βιογραφικό τους σημείωμα και μία φωτογραφία. Επίσης θα πρέπει να φορούν άνετα ρούχα και παπούτσια.  
H γνώση μουσικού οργάνου και η καλή κίνηση θα συνεκτιμηθούν θετικά.

Οι ενδιαφερόμενοι/ες παρακαλούνται να στείλουν το βιογραφικό τους και δύο πρόσφατες φωτογραφίες –μια πορτρέτο και μια ολόσωμη, ηλεκτρονικά στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με θέμα ΑΚΡΟΑΣΗ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΣΚΗΝΗΣ - ΤΟ ΚΑΠΛΑΝΙ ΤΗΣ ΒΙΤΡΙΝΑΣ

Η  ενημέρωση των υποψηφίων για την επιλογή και συμμετοχή τους στην ακρόαση θα γίνει με απάντηση στο email που θα στείλουν.

Οι ακροάσεις θα πραγματοποιηθούν στο Θέατρο Κώστας Τσιάνος το Σάββατο 27 Μαΐου, στις 11.00π.μ από τη σκηνοθέτιδα.

Επικοινωνία

ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ
Ίωνος Δραγούμη 1
Τ.Κ. 41222

Τηλ. Κέντρο: 2413 500 200
E-mail: protokolo@larissa.gov.gr

Σχετικά

diavgeia m1

kairos 1