sandal logo

poli 12

Αποχαιρετιστήριες συναντήσεις του κ. Κων/νου Τζανακούλη με τους υπηρεσιακούς παράγοντες

image

Εκτύπωση

image
Κοινωνικός Διαμοιρασμός:

Σε κλίμα έντονης συγκινησιακής φόρτισης πραγματοποιήθηκαν σήμερα οι αποχαιρετιστήριες συναντήσεις του απερχόμενου Δημάρχου Λαρισαίων κ. Κ. Τζανακούλη με τους διευθυντές και τους προϊσταμένους των δημοτικών υπηρεσιών του Δήμου Λαρισαίων.

 Ο κ. Τζανακούλης φανερά συγκινημένος ευχαρίστησε τους επικεφαλής του δημοτικού υπηρεσιακού μηχανισμού για την πολύχρονη συνεργασία που είχε μαζί τους, η οποία όπως είπε χαρακτηριστικά απέδωσε καρπούς με τις μεγάλες παρεμβάσεις που έγιναν στην πόλη και μετέτρεψαν τη Λάρισα σ’ ένα σύγχρονο ευρωπαϊκό αστικό κέντρο, «που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τις πόλης της Ευρώπης» - όπως τόνισε.

 Ο Δήμαρχος επεσήμανε ότι όλα αυτά τα χρόνια γνώμονας της πολιτικής του ήταν το συμφέρον της πόλης και αυτό χαρακτήρισε και τη συνεργασία του με όλους τους υπηρεσιακούς παράγοντες του Δήμου. «Θέλω από τα βάθη της καρδιάς μου να σας ευχαριστήσω για την πολύτιμη συνεργασία σας και να ζητήσω συγνώμη αν πίκρανα κάποιους από εσάς σ’ όλα αυτά τα χρόνια, κάτι που ήταν έξω από τις προθέσεις και τη λογική μου» είπε ο κ. Τζανακούλης και τόνισε ότι η συνεισφορά του υπηρεσιακού μηχανισμού του Δήμου στην προσπάθεια της δημοτικής αρχής σ’ όλα αυτά τα χρόνια ήταν καθοριστική για το αποτέλεσμα που παρήχθη.

 Οι διευθυντές των δημοτικών υπηρεσιών απένειμαν στο Δήμαρχο ένα αναμνηστικό δώρο, ενώ παρόντες ήταν και πρώην διευθυντές οι οποίοι πρόσφατα συνταξιοδοτήθηκαν.

 

Για φωτογραφίες, δείτε εδώ

Επικοινωνία

ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ
Ίωνος Δραγούμη 1
Τ.Κ. 41222

Τηλ. Κέντρο: 2413 500 200
E-mail: protokolo@larissa.gov.gr

Σχετικά

diavgeia m1

kairos 1