sandal logo

  • Home
  • URBACT III - Playful Paradigm
  • Το ευρωπαϊκό πρόγραμμα Playful Paradigm (URBACT III) στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Πόλεων και Περιφερειών 2020

Το ευρωπαϊκό πρόγραμμα Playful Paradigm (URBACT III) στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Πόλεων και Περιφερειών 2020

Εκτύπωση

Κοινωνικός Διαμοιρασμός:

Το έργο Playful Paradigm (URBACT III), στο οποίο συμμετέχει ο Δήμος Λαρισαίων ως εταίρος, συμμετείχε ως καλή πρακτική, στην 18η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Πόλεων και Περιφερειών 2020, η οποία αποτελεί επίσημο θεσμό της Ευρωπαϊκής Ένωσης, με σκοπό την ανάδειξη καλών πρακτικών και συνεργιών.

Πιο συγκεκριμένα, οι εκπρόσωποι των πόλεων του Udine, (Ιταλία) και του Cork, (Ιρλανδία) συμμετείχαν ως συντονιστές στη συνεδρία με τίτλο "Playful Paradigm to re-think cities", η οποία πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά λόγω των ειδικών συνθηκών που ισχύουν λόγω της πανδημίας covid-19, στις 8/10/2020.

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίας, πραγματοποιήθηκε "εργαστήριο παιχνιδιού" με στόχο την ευαισθητοποίηση των υπευθύνων για τη χάραξη πολιτικής να συμβάλουν στη συμμετοχική σχεδίαση δράσεων για το Μανιφέστο των “παιχνιδιάρικων” πόλεων της ΕΕ, με στόχο τη μετατροπή των αστικών περιβαλλόντων σε ευχάριστα μέρη διαμονής και την βελτίωση του βιοτικού επιπέδου.
Για περισσότερες πληροφορίες για την συνεδρία, μπορείτε να δείτε το σχετικό άρθρο από την URBACT Expert Ileana Toscano https://urbact.eu/playful-paradigm-tool-re-think-cities

201019 playfulparadigm online

 

201019 playfulparadigm participants

 

201019 playfulparadigm workshop 1

201019 playful workshop3

 

 

Επικοινωνία

ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ
Ίωνος Δραγούμη 1
Τ.Κ. 41222

Τηλ. Κέντρο: 2413 500 200
E-mail: protokolo@larissa.gov.gr

Σχετικά

diavgeia m1

kairos 1