Μια παρέα όλη η Λάρισα – Με τρελό κέφι, χορό, εδέσματα και Τόνι Σφήνο “τσίκνισαν” οι Λαρισαίες και Λαρισαίοι στην Κεντρική πλατεία

Κοινωνικός διαμοιρασμός:

Facebook
X
LinkedIn
Email
Εικόνα από το δημοτικό πάρκο στη Λάρισα με κόσμο που διασκεδάζει σε εκδήλωση.

Ένα μεγάλο, τρελό-τρελό γλέντι, με νοσταλγικές μελωδίες από περασμένες δεκαετίες, αλλά και παραδοσιακά τραγούδια στήθηκε λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι στην Κεντρική πλατεία της Λάρισας, στη γιορτινή εκδήλωση του Δήμου Λαρισαίων για τη φετινή Τσικνοπέμπτη.

«Σήμερα γινόμαστε όλοι μια παρέα γιορτινή, χορεύουμε, τραγουδάμε και διασκεδάζουμε, αφήνουμε στην άκρη την καθημερινότητα και τα προβλήματα. Τιμούμε το έθιμο της Τσικνοπέμπτης, όπως θέλουν οι παραδόσεις μας, με αυτή τη μεγάλη γιορτή χαράς, ξεφαντώματος και γεύσεων. Καλή διασκέδαση σε όλες και όλους!», ευχήθηκε ο Δήμαρχος Λαρισαίων, καλωσορίζοντας τους καλλιτέχνες, αλλά και τον κόσμο που έδωσε το “παρών” στην Κεντρική πλατεία.

Δείτε το καλωσόρισμα του Δημάρχου Λαρισαίων:

Ο μοναδικός Τόνι Σφήνος και οι Playmates, μαζί με την Antonella ξεσήκωσαν το πλήθος κόσμου που είχε αρχίσει να συγκεντρώνεται από νωρίς, για να απολαύσει την εορταστική ατμόσφαιρα, καθώς και τα παραδοσιακά εδέσματα, που προσέφερε ο Δήμος στο κοινό, όπως επιτάσσει το έθιμο για τη σημερινή μέρα.

Λαρισαίες και Λαρισαίοι όλων των ηλικιών, με τα μικρά παιδιά και τους νεαρότερους σε ηλικία να έχουν ντυθεί με αποκριάτικες στολές διασκέδασαν, τραγούδησαν και χόρεψαν με την ψυχή τους, με τον Τόνι Σφήνο και την παρέα του να δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους.

Ο Τόνι Σφήνος, γνωστός performer και παρουσιαστής, με πορεία 14 ετών στη διασκέδαση και αμέτρητες συναυλίες σε Ελλάδα και εξωτερικό, ταξίδεψε το κοινό σε ένα μοναδικό μουσικό πρόγραμμα με παλιές αγαπημένες αλλά και μοντέρνες επιτυχίες.

Η Λάρισα έζησε μια μεγάλη μουσική αναδρομή από τις δεκαετίες του 60’, 70’, 80’ αλλά και το σήμερα, σε μία συναυλία γεμάτη κέφι και χορό που θα μείνει αξέχαστη.

Δείτε βίντεο από την εκδήλωση στην Κεντρική πλατεία:

Πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων

Οι εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου Λαρισαίων, «Αποκριάς Δρώμενα 2026» συνεχίζονται ακόμη πιο δυναμικά την ερχόμενη εβδομάδα, με το τριήμερο της Αποκριάς-Καθαράς Δευτέρας να φέρνει πλούσιο πρόγραμμα δράσεων, για μικρούς και μεγάλους, στο κέντρο αλλά και τις συνοικίες της Λάρισας.

Παραδοσιακά έθιμα, όπως τα μπουλούκια και το άναμμα φωτιάς θα τηρηθούν και φέτος, με την Αντιδημαρχία Πολιτισμού, σε συνεργασία με συλλόγους και φορείς των Κοινοτήτων του Δήμου Λαρισαίων να έχουν φροντίσει για εκδηλώσεις στο κέντρο, αλλά και τις συνοικίες της πόλης.

Τη σκυτάλη παίρνει η μεγάλη εκδήλωση για τα Κούλουμα, την επόμενη (Καθαρά) Δευτέρα, στο Πάρκο Χατζηχαλάρ -εφόσον οι καιρικές συνθήκες το επιτρέπουν (σε περίπτωση βροχής, η εκδήλωση θα γίνει σε κλειστό χώρο).

 

Εικόνα από το πλήθος στην Κεντρική πλατεία της Λάρισας, όπου οι κάτοικοι απολαμβάνουν εκδήλωση με χο.
  
Λαρισαίοι και Λαρισαίες σε γιορτινή εκδήλωση με χορό και εδέσματα στην Κεντρική πλατεία.
  
Ανθρώπινη ομάδα σε εκδήλωση στη Λάρισα με χαμόγελα και διασκέδαση.
  
Πλήθος κόσμου στην Κεντρική πλατεία της Λάρισας σε εκδήλωση με μουσική και χορό.
  
Ανδρας μιλάει σε εκδήλωση στην Κεντρική πλατεία Λάρισας με κόσμο και δέντρα στο φόντο.
  
Εικόνα από το γλέντι στην Κεντρική πλατεία με κόσμο, χορό και διασκέδαση.
  
Εικόνα από το πλήθος στη Κεντρική πλατεία της Λάρισας κατά τη διάρκεια εκδήλωσης.
  
Μεγάλη συγκέντρωση στην Κεντρική πλατεία της Λάρισας με Τόνι Σφήνο και χορό.
  
Μεγάλη συγκέντρωση στη Λάρισα στην Κεντρική πλατεία με κόσμο, μουσική και εδέσματα.
  
Ανθρώπινο πλήθος στην Κεντρική πλατεία της Λάρισας, απολαμβάνοντας μουσική και χορό με τον Τόνι Σφήν.
  
Πλήθος κόσμου στην Κεντρική πλατεία της Λάρισας με καρναβαλικά και διασκεδαστικά κοστούμια.
  
Ομάδα νέων χορεύει και διασκεδάζει στην Κεντρική πλατεία Λάρισας.
  
Μεγάλη συγκέντρωση στην Κεντρική πλατεία Λάρισας με χορό, εδέσματα και διασκέδαση από τους κατοίκους.
  

  
Ζωντανή εκδήλωση με μουσική και χορό στην Κεντρική πλατεία Λάρισας.

Χρειάζεστε βοήθεια;

Επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε απορία