Σε εργασίες πλήρους ασφαλτόστρωσης της οδού Παναγούλη προχωρά η Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Λαρισαίων, από αύριο, Πέμπτη. Για τον λόγο αυτόν τίθενται σε ισχύ ρυθμίσεις, με προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας των οχημάτων από τις 6 το απόγευμα ως τις 6 τα ξημερώματα, από τις 30 Ιουλίου ως και τις 6 Αυγούστου.
Στο πλαίσιο των εργασιών θα γίνει πλήρης απόξεση και εκ νέου ασφαλτόστρωση της οδού Παναγούλη, στο τμήμα από την Ιουστινιανού μέχρι την Κύπρου. Για τον λόγο αυτόν, καλούνται οι πολίτες να αποφεύγουν τη χρήση της συγκεκριμένης οδού, όπως και τη στάθμευση, κατά τις απογευματινές, βραδινές και πρώτες πρωινές ώρες, για το διάστημα που θα διαρκέσουν οι εργασίες (για επτά ημέρες περίπου, από την αυριανή ως την επόμενη Πέμπτη).
Το έργο εντάσσεται στον ευρύτερο σχεδιασμό και προγραμματισμό της Δημοτικής Αρχής για το 2026, που αφορά σε παρεμβάσεις στο κέντρο, αλλά και τις συνοικίες.