Η ταινία “Marty Supreme” στον θερινό κινηματογράφο Σινέ Μύλος “Μπαρμπής Βοζαλής”
Η μαγεία του θερινού κινηματογράφου επιστρέφει και φέτος, προσκαλώντας το κοινό σε ένα ξεχωριστό κινηματογραφικό ταξίδι κάτω από τον καλοκαιρινό ουρανό. Με ένα πλούσιο πρόγραμμα προβολών, νέες κυκλοφορίες και ξεχωριστές ερμηνείες που υπόσχονται μοναδικές βραδιές, ο θερινός κινηματογράφος Σινέ Μύλος “Μπαρμπής Βοζαλής”, στο Μύλο του Παππά, η αγαπημένη καλοκαιρινή συνήθεια των Λαρισαίων, ανοίγει τις πόρτες του για τη θερινή περίοδο, την Τρίτη 2 Ιουνίου, στις 22:00, με την Αθλητική Δραμεντί του 2025, με τον τίτλο “ Marty Supreme”, σε σκηνοθεσία Τζος Σάφντι, με τους: Τιμοτέ Σαλαμέ, Οντέσα Άζιον, Γκουίνεθ Πάλτροου.
Οι προβολές πραγματοποιούνται από την Αντιδημαρχία Πολιτισμού του Δήμου Λαρισαίων, σε συνεργασία με την Κινηματογραφική Λέσχη Λάρισας.
Λίγα λόγια την ταινία
Στη Νέα Υόρκη του 1952, ο φιλόδοξος, πεισματάρης και ευρηματικός νεαρός Μάρτι Μάουζερ δουλεύει ως πωλητής σε υποδηματοποιείο, αλλά ονειρεύεται να γίνει παγκόσμιος πρωταθλητής στο πινγκ πονγκ. Και θα κάνει τα πάντα για να τα καταφέρει.
Η ταινία θα προβάλλεται μέχρι και το Σάββατο 6 Ιουνίου, στις 22:00 και είναι κατάλληλη για άνω των 15 ετών. Τιμή εισιτηρίου 4€.

